Handlekurven din er tom.

Tilbake til butikken

Bla gjennom våre utvalgte produkter

Fårikålkjøtt

kr 300,00 ink. MVA

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Fårikålkjøttet er vakuumpakket i 1 kg pakker.

Varenummer: 05006 Kategori:
Les mer

Skivet lammebog

kr 300,00 ink. MVA

Skivet lammebog av Uvdalslammet, ca 1 kg.

Varenummer: 05005 Kategori:
Les mer

Fjellørret

kr 320,00 ink. MVA

Villfisk fra Hardangervidda Nasjonalpark

Hardangervidda Opplevelser kan tilby deg fjellørret fra Nord-Europas største høyfjellsplatå. Fisken blir tatt opp med garn fra våre fjellvann, er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet. Fisken blir vakuumert og frosset umiddelbart etter sløying for å bevare fiskens kvalitet. Fisking, sløying og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsyntes regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Produktet kan hentes på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Pannestekt fjellørret med rømmesaus (4 personer)

  • 1000 gram ørret (250 gram ørret pr. person)
  • 1,5 dl hvetemel/speltmel
  • Meierismør til steking
  • 1 dl matfløte
  • 3 dl seterrømme
  • 2 ss finhakket gressløk
  • Salt og pepper

Vend ørretstykkene i hvetemel eller speltmel blandet med litt salt og pepper før steking. Anbefaler å steke fisken romtemperert for best resultat. Stek fisken på medium varme i meierismør. Smøret skal bli nøttebrunt, men ikke brenne seg. Stek alltid skinnsiden først hvis fisken har skinn på. Når du steker fisken er det viktig at den ikke blir stekt for lenge. Stek i ca. 2 minutter på skinnsiden. Skru ned varmen og stek fisken litt på alle kanter av fiskestykke i ca. 2 minutter til for deretter å ta fisken ut av pannen for å hvile i noen minutter.

Bruk stekeskyen som base i rømmesausen. Hell matfløte i stekepannen og bland sammen med stekeskyen fra stekingen. Skru ned varmen til litt under middels og bland inn seterrømmen. Smak til med salt, pepper og gressløk.

Serveres med poteter, agurksalat og gulrot.

Varenummer: 03001 Kategori:
Les mer

Uvdalslammet – 10 kg kasse

kr 1.500,00 ink. MVA

Uvdalslammet er født på Spikketrå

Det har hatt sine første uker på beite på gården før de ble drevet på den flotte turen til Hardangervidda. Lammet har beitet på fjellbeite på store områder hele sommeren.  

Uvdalslammet består av følgende godbiter:

  • 1  lår 
  • 1 lammeribbe
  • fårikålkjøtt
  • koteletter
  • kjøttdeig

Kjøttet leveres ferdig vakuumpakket og innholdet er merket for bruk.

Kr 150,- per kilo inkl. mva,

Varenummer: 05002 Kategori:
Les mer

Økologisk kalvekjøtt – 10 kg kasse

kr 2.650,00 ink. MVA

En utvalgt blanding av kalvekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.

Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.

Beskrivelse av hva du kan benytte innholdet i kassen til med forslag til best egnet tilberedning, medfølger kassen.

Varenummer: 04001 Kategori:
Les mer

Fiskelykke – 5 kg kasse

kr 1.600,00 ink. MVA

Villfisk fra Hardangervidda Nasjonalpark

Hardangervidda Opplevelser kan tilby deg fjellørret fra Nord-Europas største høyfjellsplatå. Fisken blir tatt opp med garn fra våre fjellvann, er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet. Fisken blir vakuumert og frosset umiddelbart etter sløying for å bevare fiskens kvalitet. Fisking, sløying og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsyntes regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Produktet kan hentes på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Pannestekt fjellørret med rømmesaus (4 personer)

  • 1000 gram ørret (250 gram ørret pr. person)
  • 1,5 dl hvetemel/speltmel
  • Meierismør til steking
  • 1 dl matfløte
  • 3 dl seterrømme
  • 2 ss finhakket gressløk
  • Salt og pepper

Vend ørretstykkene i hvetemel eller speltmel blandet med litt salt og pepper før steking. Anbefaler å steke fisken romtemperert for best resultat. Stek fisken på medium varme i meierismør. Smøret skal bli nøttebrunt, men ikke brenne seg. Stek alltid skinnsiden først hvis fisken har skinn på. Når du steker fisken er det viktig at den ikke blir stekt for lenge. Stek i ca. 2 minutter på skinnsiden. Skru ned varmen og stek fisken litt på alle kanter av fiskestykke i ca. 2 minutter til for deretter å ta fisken ut av pannen for å hvile i noen minutter.

Bruk stekeskyen som base i rømmesausen. Hell matfløte i stekepannen og bland sammen med stekeskyen fra stekingen. Skru ned varmen til litt under middels og bland inn seterrømmen. Smak til med salt, pepper og gressløk.

Serveres med poteter, agurksalat og gulrot.

Varenummer: 03003 Kategori:
Les mer

Lammekjøttdeig

kr 90,00 ink. MVA

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammekjøttdeig av Uvdalslammet, er vakuumpakket og innholder ca 450g.

Kjøttdeigen egner seg godt til blant annet lammeburger og kjøttboller.

Varenummer: 05007 Kategori:
Les mer

Rakafant – 5 kg kasse

kr 2.250,00 ink. MVA

Villfisk fra Hardangervidda Nasjonalpark

Hardangervidda Opplevelser kan tilby deg rakfisk fra Nord-Europas største høyfjellsplatå. Fisken blir tatt opp med garn fra våre fjellvann, er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet. Vi legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare. Fisking, sløying, tilbereding og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsyntes regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Produktet kan hentes på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Rakfisk med kling (4 personer)

  • 1000 gram rakfisk (200 gram rakfisk pr. person)
  • Seterrømme
  • Kling
  • Løk

Start med å filletere fisken slik at den er bein og skinnfri. Skjær strimler med rakfisk i en fingerbreddes størrelse. Legg et par rakfisk strimler på klingen sammen med litt finhakket løk og en dæsj rømme. Rull sammen klingen og du har en flott forrett til hverdag eller til festlige lag.

Varenummer: 03004 Kategori:
Les mer

Grasfôra anguskalv – 10 kg kasse

kr 2.690,00 ink. MVA

Kasse med 10 kg vakumpakket kalvekjøtt og kjøttdeig fra egenproduserte gressfora kalver av typen Aberdeen Angus kjøttfe. Kjøttet er fint marmorert og smaker svært godt. Angusen vår beiter på snaufjellet i randsonen av Hardangervidda om sommeren. De utnytter utmarksbeitet godt og har aldri fått kraftfor. Disse kalvene har vært sunne og friske hele livet og har derfor ikke vært medisinert. Kassen består av fryst kjøtt, ca. 40% kjøttdeig og 60% stykningsdeler som entrecôte, høyrygg, mørbrad, bankekjøtt, flatbiff, steik, bogsteik, colutte, lårtunge, nakke, ytre og indrefilet.

Innholdet i kassen vil variere noe, men alle kasser inneholder indrefilet eller ytrefilet, grytekjøtt, kjøttdeig og andre stykningsdeler uten bein.

Varenummer: 02002 Kategori:
Les mer

Uvdalslammet – 20 kg kasse

kr 3.000,00 ink. MVA

Uvdalslammet er født på Spikketrå

Det har hatt sine første uker på beite på gården før de ble drevet på den flotte turen til Hardangervidda. Lammet har beitet på fjellbeite på store områder hele sommeren.  

Uvdalslammet består av følgende godbiter:

  • 2 hele lår 
  • 2 sider
  • fårikålkjøtt
  • koteletter
  • kjøttdeig
  • carré

Kjøttet leveres ferdig vakuumpakket og innholdet er merket for bruk.

Kr 150,- per kilo inkl. mva,

Varenummer: 05001 Kategori:
Les mer

Kraftbein av Anguskalv – 3 kg

kr 150,00 ink. MVA

Kraftbein av gressforet Anguskalv. Angusen vår beiter på snaufjellet i randsonen av Hardangervidda om sommeren. De utnytter utmarksbeitet godt og har aldri fått kraftfor. Disse kalvene har vært sunne og friske hele livet og har derfor ikke vært medisinert.

Varenummer: 02004 Kategori:
Les mer

Lammelår

kr 500,00 ink. MVA

Nydelig lammelår av Uvdalslammet fra Spikketrå.

Lammelåret er ca 2,5 kg og anbefales langtidsstekt i ovnen.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda.

Varenummer: 05003 Kategori:
Les mer

Grasfôra angus kjøttdeig – 5 kg kasse

kr 950,00 ink. MVA

Praktisk flate, vakuumerte kjøttdeigpakker på ca 500 gram, i en 5 kg kasse.

Varenummer: 02003 Kategori:
Les mer

Grasfôra dølafe kjøttdeig – 5 kg kasse

kr 900,00 ink. MVA

Dølafeene får gå ute hele året hvis de vil. Beiter smakelige urter, ville vekster, lauv og kratt i utmarka. Vinteren igjennom spiser de lokalt produsert grovfor.

De får bittelitt kraftfor innimellom, mest for hyggens skyld. Hovedsakelig er de grasforet.

Kalvene går sammen med mor frem til naturlig avvenning ved 8-9 mnd. alder. Oksekalvene kastreres, så de kan være sammen med resten av flokken og nytte utmarka helt frem til slakt om lag 18 mnd gamle.

Tilveksten til dølafeet er en del lavere enn på de moderne rasene. I og med at oksene kastreres, vokser de av den grunn og noe saktere.

Til gjengjeld får vi et finfibret kjøtt med mye marmorering og en fyldig, god smak. Virkelig en smaksopplevelse!

Vi har fått Hallingdal Lokalmatsenter til å partere og vakuumpakke kjøttet for oss. Det er fryst ned på pakkedatoen. Alt kjøttet selges nedfrosset.

 

Kvernet kjøtt i 500 g pakninger                            Kr. 190,-  pr kg

5 kg Kvernet kjøtt.  10 x 500 g                               Kr. 900,-

Ytre eller indrefilet, entrecote, mørbrad             Kr. 550,- pr. kg

Flat og Rundbiff, nakke, høyrygg, bog                  Kr. 350,- pr. kg

 

5 kg Kvernet kjøtt.  10 x 500 g kan du handle i nettbutikken. betale med vipps og hente det på ønsket dato på Spikketrå i Uvdal, på Søre Teigen i Nore eller på Nesodden etter avtale

For bestilling av de andre varene må du ta direkte kontakt  med

Anne Beate på Telefon 91 38 28 08. Samme leveringssteder.

Varenummer: 01002 Kategori:
Les mer

Kjøtt av grasfora dølafe – 10 kg kasse

kr 2.650,00 ink. MVA

10 kg kjøttkasse  

Dølafeene får gå ute hele året hvis de vil. Beiter smakelige urter, ville vekster, lauv og kratt i utmarka.   Vinteren igjennom spiser de lokalt produsert grovfor.

De får bittelitt kraftfor innimellom, mest for hyggens skyld.  Hovedsakelig er de grasforet

Kalvene går sammen med mor frem til naturlig avvenning ved 8-9 mnd. alder. Oksekalvene kastreres, så de kan være sammen med resten av flokken og nytte utmarka helt frem til slakt om lag 18 mnd gamle.

Tilveksten til dølafeet er en del lavere enn på de moderne rasene. I og med at oksene kastreres, vokser de av den grunn og noe saktere

Til gjengjeld får vi et finfibret kjøtt med mye marmorering og en fyldig, god smak.

Virkelig en smaksopplevelse!

10 kg Kjøttkasser som inneholder

ca 6 kg med forskjellige kjøttstykker.

Høyrygg, flatbiff, rundbiff, bog, nakke, entrecote, indrefilet, ytrefilet, bankekjøtt. Steik. Innholdet varierer noe, men alle kassene inneholder filet eller entrecote.

Og 4 kg kvernet kjøtt.

Kjøttet kan du bestille i nettbutikken, betale med vipps og hente det på ønsket dato på Spikketrå i Uvdal, på Søre Teigen i Nore eller på Nesodden etter avtale.

Du kan også bestille direkte av Anne Beate på Telefon 91 38 28 08.

Varenummer: 01001 Kategori:
Les mer

Lamaspekekjøtt

kr 900,00 ink. MVA

Råvare av lama som er født og oppvokst i Uvdal, fjellbygda med Hardangervidda som nærmeste nabo.

Lamaene er gressfordyrket og har knapt smakt kraftfor, men derimot bark og bar av einer og gran er de veldig glad i.  Lamaspekekjøttet er proteinrikt og magert, og har en unik og god smak. 

Spekekjøttet er vakuumpakket og fryst i små pakninger.  Nytes som snacks alene, eller som annen spekemat med f.eks. potetsalat, eggerøre, tyttebærrømme, salat og flatbrød. 

Kr 900,- pr kg ink. mva

Varenummer: 02001 Kategori:
Les mer

Rakfisk av fjellørret

kr 450,00 ink. MVA

Villfisk fra Hardangervidda Nasjonalpark

Hardangervidda Opplevelser kan tilby deg rakfisk fra Nord-Europas største høyfjellsplatå. Fisken blir tatt opp med garn fra våre fjellvann, er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet. Vi legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare. Fisking, sløying, tilbereding og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsyntes regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Produktet kan hentes på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Rakfisk med kling (4 personer)

  • 1000 gram rakfisk (200 gram rakfisk pr. person)
  • Seterrømme
  • Kling
  • Løk

Start med å filletere fisken slik at den er bein og skinnfri. Skjær strimler med rakfisk i en fingerbreddes størrelse. Legg et par rakfisk strimler på klingen sammen med litt finhakket løk og en dæsj rømme. Rull sammen klingen og du har en flott forrett til hverdag eller til festlige lag.

Varenummer: 03002 Kategori:
Les mer

Lammeribbe

kr 350,00 ink. MVA

Lammeribbe av Uvdalslammet.

Varenummer: 05004 Kategori:
Les mer