Handlekurven din er tom.

Tilbake til butikken

 

Du liker kanskje også…

Lama spekepølse

kr 200,00kr 225,00 ink. MVA

Produktnummer: 203200 Kategorier: , ,
Les mer

Karbonadedeig

kr 130,00 ink. MVA

Karbonadedeig av storfe passer perfekt til gryteretter og fredagstacoen. Pakken er på ca 500 g.

Produktnummer: 203000 Kategorier: , ,
Les mer

Forhåndsbestill frilandsgris

Det er nå mulig å forhåndsbestille ½ frilandsgris. Ved bestilling betales 20 % av totalpris, det resterende betales før levering.

Halv(½) Frilandsgris

Halv gris er delt opp og pakket i gode stykningsdeler. I forhold til partering, det er muligheter til å få en tilpasset oppdeling av slakt hvis du som kunde er ute i god tid før vi begynner.

Vår standard partering er:

2 ribber, en tynnribbe og en Ribbe. Koteletter skivet og pakket 4/pakke. Nakke koteletter skivet og pakket 4/pakke. Plomme (flatbiff) og Mørbrad, begge to godt egnet til Snitzel, wok-kjøtt eller en liten svinesteik. Knoke, supert som suppe-kjøtt eller langsomt stekt til asiatisk Ribbe eller Schweinshaxe. Bogsteik, Svinekjøttdeig og en skinkesteik som gjerne blir en familiemiddag som flere kan vare med å dele!

Halv frilandsgris pakke er 35 kg. 194 kr kg

Produktnummer: 403800 Kategorier: , ,
Les mer

Kraftbein av økologisk storfe

Kraftbein av økologisk storfe, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 402700 Kategorier: , ,
Les mer

Flatbiff Anguskalv

kr 210,00kr 462,00 ink. MVA

Flatbiff er magert kalvekjøtt som egner seg til kalvesnitzel, stek, roastbiff, sauteer og finere gryteretter.

Produktnummer: 201000 Kategorier: , ,
Les mer

Medisterkaker av frilandsgris

kr 150,00 ink. MVA

Medisterkaker passer perfekt til julemiddagen eller andre festlige lag.

Medisterkakene inneholder kjøtt og spekk fra frilandsgris, potetmel, salt, pepper, ingefær, nellik, vann og melk.

Det er ca 500g i pakken

Produktnummer: 400900 Kategorier: , ,
Les mer

Medisterpølser av frilandsgris

kr 95,00 ink. MVA

Medisterpølse av frilandsgris fra Søre Brøstrud gård i Uvdal. Det er 2 pølser i pakken på ca 350g.

Pølsen inneholder kjøtt og spekk fra frilandsgris, potetmel, salt, pepper, ingefær og muskat.

 

Produktnummer: 400800 Kategorier: , ,
Les mer

Entrecôte Lama

Entrecôte Lama er mørt med fin fettfordeling – saftig og velsmakende, helstekes eller grilles.

Produktnummer: 202100 Kategorier: , ,
Les mer

Culotte Anguskalv

kr 240,00kr 600,00 ink. MVA

Culotte er forlengelsen av bankekjøttet. Mørt og fint stykke som er fint å langtidssteke ovn/grill.

 

Grillet culotte med ovnsbakte plommetomater

Hvis du googler culotte, får du fram masse bilder av vide bukser, men innimellom alle klærne dukker det opp en og annen oppskrift på dette møre kjøttstykket. Culotten sitter øverst og bakerst på låret. Mest vanlig er det å få tak i som storfekjøtt, men det kan også fås fra sau, lam og svin.

Tin culotten i kjøleskapet og legg den på kjøkkenbenken i god tid før steking for temperering. Deretter ruter du fettsiden før du salter og peprer godt på begge sider. Grill den med fettsiden ned på god varme i noen minutter, før du gjentar prosessen på den andre siden. Culotte har lett for å bli tørr om du steker for mye. Et godt tips er å bruke et steketermometer. Den bør ikke ha en kjernetemperatur høyere enn 65 grader, gjerne lavere. Senk varmen og sett lokket på grillen til ønsket temperatur. Lag tilbehøret mens du venter.

Culotten har fiber som «snur» seg. Først skjærer du fra tuppen og innover, Bår du har kommet et stykke på vei, ser du at fibrene går langsetter skivene. Da snur du kjøttstykket og skjærer fra den kanten.

Resultatet er en culotte mør som en indrefilet – saftig og god. Du trenger ca. 1 kg kjøtt fra dølafe til 4 personer.

Ovnsbakte plommetomater med Snøfrisk:

tomater

sjalottløk

Snøfrisk

nøytral olje

Du trenger ikke krydder. Først dekker du bunnen av en ildfast form med tomater. Skiv opp sjalottløken og fordel rikelig mengde rundt over tomatene. Fordel Snøfrisk i klatter. Osten er god, så ikke vær sparsom med mengden. Smaken passer perfekt til sødmen i tomatene og løken. Ikke erstatt Snøfrisk med annen ost. Ha over litt olje – ikke for mye – men nok til at alle tomatene får litt på seg. Stek i ovnen på ca. 200 grader til tomatene er godt stekt. Det tar 30-45 min.

Bearnaisesaus:

Start med å lage en reduksjon. Kok opp:

1 sjalottløk i små biter

1-2 dl hvitvin

½ dl hvitvinseddik

1 ts pepper

1 liten neve tørket eller frisk estragon

Kok ned til det er igjen ca. ½ dl. Sil av.

Smelt ½ kg smør – dette er ikke sausen for deg som teler kalorier

Bland reduksjonen og 8 eggeplommer i en liten kjele. Rør godt og sett i vannbad. Vannbadet varmes opp, men pass på så det ikke blir for varmt. Da skiller eggene seg. Smøret heller i en tynn stråle oppi blandingen under rask omrøring. Ikke hell for fort. Saupet i bunnen av smøret lar du være igjen. Etter hvert blir sausen tykkere. Går det skeis blander du i flere eggeplommer og rører på nytt.

Smak til med salt, pepper og estragon.

Produktnummer: 200700 Kategorier: , ,
Les mer

Mørbrad Anguskalv

kr 208,00kr 728,00 ink. MVA

Mørbrad er mørt og magert kjøtt, godt egnet til biff, roastbiff, kalvestek, finere gryteretter mm.

Produktnummer: 200800 Kategorier: , ,
Les mer

Lam tapasboller

kr 96,00 ink. MVA

Lamme tapasboller er gode kjøttfyldige og godt krydrede tapasboller som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lamme tapasbollene er vakuumpakket med 8 til 12 tapasboller i pakken og veier ca 200 til 300 gram. Lamme tapasbollene inneholder lammekjøtt, vann, potetmel, salt, gul løk, hvitløk, oregano, spisskummin, persille og pepper. Tapasbollene er stekt i olje.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 501800 Kategorier: , ,
Les mer

Kraftbein av økologisk kalv

Margbein fra økologisk kalv, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 403700 Kategorier: , ,
Les mer

Kvernet kjøtt Anguskalv

kr 125,00 ink. MVA

Kvernet kjøtt av grassfôra anguskalv uten tilsatt salt og vann. Praktisk flat, vakuumert kjøttdeigpakke på ca 500 gram.

Produktnummer: 202500 Kategorier: , ,
Les mer

Lammeburger

kr 140,00 ink. MVA

Lammeburgeren er en god kjøttfyldige og godt krydret burger som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lammeburgeren er vakuumpakket med 4 burgere i pakken og veier ca 500 gram. Lammeburgeren inneholder lammekjøtt, potetmel, vann, løk, salt, koriander, paprika, chili, hvitløk, pepper. Burgeren er stekt i olje.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 501600 Kategorier: , ,
Les mer

Lama spekekjøtt

kr 90,00kr 315,00 ink. MVA

Produktnummer: 203300 Kategorier: , ,
Les mer

Angusburger

kr 140,00 ink. MVA

Angusburger fra Nord Sønstebø gård er vakuumpakket med 4 burgere i pakken og veier ca 450 gram. Angusburgeren inneholder kjøtt av gressfôra anguskalv, spekk, potetmel, salt, pepper, vann, løk, chili og persille.

Produktnummer: 201700 Kategorier: , ,
Les mer

Ytrefilet av gressforet Anguskalv

kr 210,00kr 700,00 ink. MVA

Ytrefilet er jevnt tykk og godt egnet til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i biffer.

Produktnummer: 200500 Kategorier: , ,
Les mer

Lammekoteletter

kr 260,00 ink. MVA

Lammekoteletter er mørt og velsmakende kjøtt skåret i skiver av lammeryggen. Velegnet til grilling og steking, kan gjerne varieres med marinade.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammekotelettene er vakuumpakket med ca 500g per pakke.

Produktnummer: 501000 Kategorier: , ,
Les mer

Kvernet kjøtt Angus – 5 kg

Opprinnelig pris var: kr 1.250,00.Nåværende pris er: kr 1.100,00. ink. MVA

  • Kvernet kjøtt av gressforet anguskalv uten tilsatt salt og vann.

Praktisk flate, vakuumerte kjøttdeigpakker på ca 500 gram, i en 5 kg kasse.

Produktnummer: 200301 Kategorier: ,
Les mer

Grasfôra anguskalv – 10 kg

kr 3.290,00 ink. MVA

Kasse med 10 kg vakumpakket kalvekjøtt og kjøttdeig fra egenproduserte gressfora kalver av typen Aberdeen Angus kjøttfe. Kjøttet er fint marmorert og smaker svært godt. Angusen vår beiter på snaufjellet i randsonen av Hardangervidda om sommeren. De utnytter utmarksbeitet godt og har aldri fått kraftfor. Disse kalvene har vært sunne og friske hele livet og har derfor ikke vært medisinert. Kassen består av fryst kjøtt, ca. 40% kjøttdeig og 60% stykningsdeler som høyrygg, mørbrad, bankekjøtt, flatbiff, steik, bogsteik, colutte, lårtunge, nakke, ytre og indrefilet.

Innholdet i kassen vil variere noe, men alle kasser inneholder indrefilet eller ytrefilet, grytekjøtt, kjøttdeig og andre stykningsdeler uten bein.

Produktnummer: 200201 Kategorier: ,
Les mer

Økologisk kalvekjøtt – 10 kg kasse

kr 2.850,00 ink. MVA

En utvalgt blanding av kalvekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.

Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.

 

Telehiv med fløtegratinerte poteter / Søre Brøstrud gård

1,5 kg dypfryst kalvestek

Krydderlake:

1 l vann

1 dl salt

½ dl sukker

8 einebær

1 ts timian

Legg den frosne kalvesteken i en ildfast form og sett den i ovnen på 75 grader. Ta ut steken etter 6 timer og sett inn steketermometer i den tykkeste delen av steken. La den stå til steketermometeret viser 62 grader. Dette tar ca. 12 timer avhengig av stekens fasong. Lag krydderlake ved å koke opp vann, salt og sukker. Rør godt slik at salt og sukker er helt oppløst. Avkjøl laken fø timian og einebær tilsettes. Legg den varme steken i laken og sett i kjøleskap eller et annet kjølig sted.

Etter 6 timer tar du ut steken og skjærer tynne skiver av den.

Server med fløtegratinerte poteter og saus, eller kaldt som pålegg på et koldtbord sammen med tyttebærsyltetøy eller solbærrømme.

Fløtegratinerte poteter:

1 kg potet

3 sjalottløk

2 fedd hvitløk

150 g purre

3 dl fløte

2 dl melk

2 kryddermål med fersk kvernet hvit pepper

2 ts salt

1 dl revet ost

1 ss meierismør

Varm opp ovnen til 200 grader. Skrell potetene og skiv dem tynt. Gjerne med mandolin. Legg potetene i kaldt vann i 5 min. Sil av. Skiv sjalottløk og hvitløk så tynt du klarer. Varm en romslig kjele og ha i olje og løk. Stek løken på middel varme til den er myk og blank. Tilsett fløte og melk og la det småkoke i 1 min. Tilsett salt og pepper. Deretter tilsetter du poteter og koker forsiktig til væsken blir tykkere. Det tar ca. 30 min. Legg så poteter i bunnen av en smurt, ildfast form. Strø halve mengden med ost oppå potetene og legg resten av potene og den siste osten oppå der igjen. Stek til det er ferdig.

Produktnummer: 400100 Kategorier: , ,
Les mer

Nyretapp/Slakterbiff Anguskalv

kr 300,00kr 450,00 ink. MVA

Nyretapp/slakterbiff er et mørt og smakfullt kjøttstykke som egner seg svært godt som biff tilberedt på grill eller i panne.
Kjernetemperatur rå stekt: 52-56°C, medium stekt: 58-64°C, godt stekt: 66-68°C. Beregn ca 180 – 200 g kjøtt per person.

Produktnummer: 201000-1 Kategorier: , ,
Les mer

Bog Anguskalv

kr 273,00kr 429,00 ink. MVA

Bog er rent kjøtt med forholdsvis mye bindevev, og brukes som kokekjøtt eller til langtidssteking.  Nydelig til grytekjøtt.

Produktnummer: 201300 Kategorier: , ,
Les mer

Lammelår

kr 620,00 ink. MVA

Lammelåret kan fint langtids stekes helt, eller spekes. Lammelåret kan også deles og benyttes som lammeskank, stek, mørbrad og flatbiff.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammelåret er vakuumpakket.

Produktnummer: 500300 Kategorier: , ,
Les mer

Grasfôra anguskalv – 10 kg

kr 3.290,00 ink. MVA

Kasse med 10 kg vakumpakket kalvekjøtt og kjøttdeig fra egenproduserte gressfora kalver av typen Aberdeen Angus kjøttfe. Kjøttet er fint marmorert og smaker svært godt. Angusen vår beiter på snaufjellet i randsonen av Hardangervidda om sommeren. De utnytter utmarksbeitet godt og har aldri fått kraftfor. Disse kalvene har vært sunne og friske hele livet og har derfor ikke vært medisinert. Kassen består av fryst kjøtt, ca. 40% kjøttdeig og 60% stykningsdeler som høyrygg, mørbrad, bankekjøtt, flatbiff, steik, bogsteik, colutte, lårtunge, nakke, ytre og indrefilet.

Innholdet i kassen vil variere noe, men alle kasser inneholder indrefilet eller ytrefilet, grytekjøtt, kjøttdeig og andre stykningsdeler uten bein.

Produktnummer: 200200 Kategorier: , ,
Les mer

Rundbiff Anguskalv

kr 390,00kr 468,00 ink. MVA

Rundbiff/-stek er magert kjøtt som er godt egnet til gryteretter, supper, stek eller roastbiff.

Produktnummer: 201100 Kategorier: , ,
Les mer

Kraftbein av gressforet anguskalv

kr 75,00kr 150,00 ink. MVA

Kraftbein av gressforet anguskalv som gir nydelig kraft til supper, gryteretter og sauser.

Produktnummer: 203500 Kategorier: , ,
Les mer

Høyrygg Anguskalv

kr 296,00kr 370,00 ink. MVA

Høyrygg trenger lang koketid for å få både nydelig, mørt kjøtt og smakfull kraft.

Produktnummer: 201500 Kategorier: , ,
Les mer

Margbein av angus

Margbein fra Angus, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 203100 Kategorier: , ,
Les mer

Bankekjøtt Anguskalv

kr 220,00kr 315,00 ink. MVA

Bankekjøttet er en muskel fra låret med mye rent kjøtt. Kjøttet er magert og helt benfritt.

Produktnummer: 02014 Kategorier: , ,
Les mer

Fårikålkjøtt av lam

kr 260,00kr 320,00 ink. MVA

Fårikålkjøtt av lam kokes i gryte sammen med hodekål og hel sort pepper. Dette er høstens store matglede, men kan nytes hele året rundt.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Produktnummer: 500600 Kategorier: , , Stikkord:
Les mer

Uvdalslammet – 10 kg kasse

kr 2.000,00 ink. MVA

Uvdalslammet 10 kg kasse er et halvt lam bestående av lår, skivet bog, fårikålkjøtt, koteletter, ribbe og kjøttdeig. En spennende kasse med deilig kjøtt til enhver anledning.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Alle kassens produkter er vakuumpakket.

Produktnummer: 500200 Kategorier: , ,
Les mer

Indrefilet Anguskalv

kr 847,00kr 924,00 ink. MVA

Indrefileten er det flotteste og møreste kjøttet fra anguskalv.

Produktnummer: 200400 Kategorier: , ,
Les mer