Handlekurven din er tom.

Tilbake til butikken

Bla gjennom våre utvalgte produkter

Lammestek per kg

kr 280,00 ink. MVA

Lammestek langtids stekes og serveres gjerne med rotgrønnsaker.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Varenummer: 05011 Kategori:
Les mer

Skinkesteik av økologisk frilandsgris per kg

kr 265,00 ink. MVA

Saftig surret steik til en flott søndagsmiddag. Servers med varme og kalde grønnsaker, saus og ris/poteter.

Varenummer: 04002 Kategori:
Les mer

Margbein av økologisk frilandsgris per kg

kr 75,00 ink. MVA

Kraftbein fra svin som gir en fyldig smaksrik kraft.

Varenummer: 04007 Kategori:
Les mer

Mørbrad Lama per kg

kr 700,00 ink. MVA

Mørbrad er mørt og magert kjøtt, godt egnet til biff, lamastek, finere gryteretter mm.

Varenummer: 02020 Kategori:
Les mer

Økologisk storfekjøtt – 10 kg kasse

kr 2.650,00 ink. MVA

En utvalgt blanding av økologisk storfekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.

Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.

Varenummer: 04011 Kategori:
Les mer

Tapasboller med grønn pepper

kr 98,00 ink. MVA

Tapasboller med grønn pepper fra Søre Brøsterud gård er vakuumpakket med ca 12 tapasboller i hver pakke og veier mellom 330 og 380 gram. Tapasbollene inneholder kjøtt av storfe og frilandsgris, spekk, potetmel, vann, salt, sort pepper og grønn pepper.

Varenummer: 04019 Kategori:
Les mer

Entrecôte Lama per kg

kr 700,00 ink. MVA

Entrecôte Lama er mørt med fin fettfordeling – saftig og velsmakende, helstekes eller grilles.

Varenummer: 02021 Kategori:
Les mer

Koteletter av økologisk frilandsgris per kg

kr 195,00 ink. MVA

Saget svinekotelett med ytrefilet og bein, stek, grill eller kok den i en herlig gryte med favoritt krydder.

Varenummer: 04004 Kategori:
Les mer

Kvernet lammekjøtt

kr 90,00 ink. MVA

Kvernet lammekjøtt av Uvdalslammet uten tilsatt salt og vann.  Praktisk flat, vakuumert kjøttdeigpakke på ca 500 gram.

Kjøttdeig av lam kan brukes til det samme som annen kjøttdeig, og er spesielt godt som kjøttboller med godt krydder.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Varenummer: 05007 Kategori:
Les mer

Lammeribbe per kg

kr 250,00 ink. MVA

Lammeribben er en benholdig del av lammesiden som er fantastisk å steke på grillen eller i ovnen. Lag en deilig marinade og smør på før steking, marinade med sennep, hvitløk, rosmarin, olje, salt og pepper anbefales.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Varenummer: 05004 Kategori:
Les mer

Nakkekoteletter av økologisk frilandsgris per kg

kr 195,00 ink. MVA

Saget nakkekotelett med bein, god å marinere og legge på grillen.

Varenummer: 04003 Kategori:
Les mer

Indrefilet Lama per kg

kr 750,00 ink. MVA

Indrefilet Lama er det beste kjøttstykket, helstekes eller grilles.

Varenummer: 02018 Kategori:
Les mer

Kjøttkaker

kr 95,00 ink. MVA

Kjøttkaker fra Søre Brøsterud gård er vakuumpakket med 6 kjøttkaker i hver pakke og veier ca 350 gram. Kjøttkakene inneholder kjøtt av storfe og frilandsgris, potetmel, salt, pepper, muskatt, allehånde, ingefær, vann. Stekt i meierismør.

Varenummer: 04014 Kategori:
Les mer

Anguspølser med chili

kr 85,00 ink. MVA

Anguspølse med chili fra Nord Sønstebø gård er vakuumpakket med 4 pølser i hver pakke og veier ca 300 gram. Anguspølsen inneholder kjøtt av anguskalv, spekk, potetmel, salt, hvitløk, chili og vann. Røkt på bøkeflis og kokt.

Varenummer: 02027 Kategori:
Les mer

Økologisk kvernet kalvekjøtt – 5 kg kasse

kr 995,00 ink. MVA

5 kg kasse med økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.

Varenummer: 04013 Kategori:
Les mer

Kvernet kjøtt Anguskalv

kr 95,00 ink. MVA

Kvernet kjøtt av grassfôra anguskalv uten tilsatt salt og vann. Praktisk flat, vakuumert kjøttdeigpakke på ca 500 gram.

Varenummer: 02025 Kategori:
Les mer

Rundbiff av økologisk frilandsgris per kg

kr 265,00 ink. MVA

Stekes hel som steik, skives i tynne skiver og serveres varm eller kald.

Varenummer: 04005 Kategori:
Les mer

Lammekoteletter per kg

kr 250,00 ink. MVA

Lammekoteletter er mørt og velsmakende kjøtt skåret i skiver av lammeryggen. Velegnet til grilling og steking, kan gjerne varieres med marinade.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammekotelettene er vakuumpakket med ca 500g per pakke.

Varenummer: 05010 Kategori:
Les mer

Fjellørret

Ørreten er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet, kanskje verdens fineste råvare. Fisken blir tatt opp med garn fra våre fjellvann, vakuumert og frosset umiddelbart etter sløying for å bevare fiskens kvalitet på best mulig måte. Hardangervidda Opplevelser kan tilby deg villfisk av ørret fra Nord-Europas største høyfjellsplatå – Hardangervidda Nasjonalpark.

Fisking, sløying, tilbereding og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport over 1 time anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Fisken utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Pannestekt fjellørret med rømmesaus (4 personer)

  • 1400 gram ørret (350 gram ørret pr. person)
  • 1,5 dl hvetemel/speltmel
  • Meierismør til steking
  • 1 dl matfløte
  • 3 dl seterrømme
  • 2 ss finhakket gressløk
  • Salt og pepper

Vend ørretstykkene i hvetemel eller speltmel blandet med litt salt og pepper før steking. Anbefaler å steke fisken romtemperert for best resultat. Stek fisken på medium varme i meierismør. Smøret skal bli nøttebrunt, men ikke brenne seg. Stek alltid skinnsiden først hvis fisken har skinn på. Når du steker fisken er det viktig at den ikke blir stekt for lenge. Stek i ca. 2 minutter på skinnsiden. Skru ned varmen og stek fisken litt på alle kanter av fiskestykket i ca. 2 minutter til for deretter å ta fisken ut av pannen for å hvile i noen minutter.

Bruk stekeskyen som base i rømmesausen. Hell matfløte i stekepannen og bland sammen med stekeskyen fra stekingen. Skru ned varmen til litt under middels og bland inn seterrømmen. Smak til med salt, pepper og gressløk.

Serveres med poteter, agurksalat og gulrot.

Varenummer: 03001 Kategori:
Les mer

Angusburger

kr 129,00 ink. MVA

Angusburger fra Nord Sønstebø gård er vakuumpakket med 4 burgere i pakken og veier ca 450 gram. Angusburgeren inneholder kjøtt av gressfôra anguskalv, spekk, potetmel, salt, pepper, vann, løk, chili og persille.

Varenummer: 02017 Kategori:
Les mer

Bog Anguskalv per kg

kr 350,00 ink. MVA

Bog er rent kjøtt med forholdsvis mye bindevev, og brukes som kokekjøtt eller til langtidssteking.

Varenummer: 02013 Kategori:
Les mer

Kvernet kjøtt Angus – 5 kg

kr 875,00 ink. MVA

Kvernet kjøtt av gressforet anguskalv uten tilsatt salt og vann.

Praktisk flate, vakuumerte kjøttdeigpakker på ca 500 gram, i en 5 kg kasse.

Varenummer: 02003 Kategori:
Les mer

Ytrefilet Lama per kg

kr 700,00 ink. MVA

Ytrefilet Lama er jevnt tykk og godt egnet til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i biffer.

Hvitløksmarinert ytrefilet av lama med rotmos
1 lama ytrefilet

Marinade:
2 ss olivenolje
1 ts knust hvitløk
litt fersk rosmarin
pepper
salt

Bland sammen alle ingredienser og smør på begge sider av filetene og la den ligge en times tid. Stek fileten i panne ca. 2,5 min på hver side, la den hvile og skjær i tynne skiver.

Rotmos:
1 sellerirot
1 persillerot
4 sommergulerøtter – forskjellige farger. Ikke rød.
1,5 dl melk – du kan eventuelt bruke litt grønnsakskraft
salt
pepper
kruspersille

Skjær rotgrønnsakene i biter og kok dem møre. Det tar ca. 10 min. Mos med stavmikser, ha i melk eller kraft og smak til med salt, pepper og frisk kruspersille. Serveres med grønn salat og tyttebær.

Varenummer: 02019 Kategori:
Les mer

Økologisk kvernet kalvekjøtt

kr 115,00 ink. MVA

Økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.

Varenummer: 04012 Kategori:
Les mer

Knoke av økologisk frilandsgris per kg

kr 92,00 ink. MVA

Til koking eller langtids matlaging i ovn eller Sous Vide. Kan med fordel saltes eller røykes.

Varenummer: 04006 Kategori:
Les mer

Lårtunge Anguskalv per kg

kr 250,00 ink. MVA

Lårtunge er en stor muskel med mye rent kjøtt. Passer til kokekjøtt ellers fint å salte og speke.

Varenummer: 02012 Kategori:
Les mer

Lamakjøttkaker per kg

kr 300,00 ink. MVA

Lamakjøttkaker – kjøtt av lama, potetmel, vann, salt, pepper og ingefær.

Varenummer: 02022 Kategori:
Les mer

Kjøttkaker av anguskalv

kr 75,00kr 115,00 ink. MVA

Kjøttkaker av grassfôra anguskalv fra Nord Sønstebø gård er vakuumpakket med 4 eller 6 kjøttkaker i pakken. Kjøttkakene inneholder kjøtt av grassfôra anguskalv, spekk, potetmel, salt, pepper, ingefær og vann.

Varenummer: 02026 Kategori:
Les mer

Bankekjøtt Anguskalv per kg

kr 320,00 ink. MVA

Bankekjøttet er en muskel fra låret med mye rent kjøtt. Kjøttet er magert og helt benfritt.

Varenummer: 02014 Kategori:
Les mer