Handlekurven din er tom.

Tilbake til butikken

 

Du liker kanskje også…

Indrefilet Lama

kr 75,00 ink. MVA

Indrefilet Lama er det beste kjøttstykket, helstekes eller grilles.

Produktnummer: 201800 Kategorier: , ,
Les mer

Lammelår

kr 700,00kr 740,00 ink. MVA

Lammelåret kan fint langtids stekes helt, eller spekes. Lammelåret kan også deles og benyttes som lammeskank, stek, mørbrad og flatbiff.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammelåret er vakuumpakket.

Produktnummer: 500300 Kategorier: , ,
Les mer

Lam tapasboller

kr 64,00kr 96,00 ink. MVA

Lamme tapasboller er gode kjøttfyldige og godt krydrede tapasboller som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lamme tapasbollene er vakuumpakket med 8 til 12 tapasboller i pakken og veier ca 200 til 300 gram. Lamme tapasbollene inneholder lammekjøtt, vann, potetmel, salt, gul løk, hvitløk, oregano, spisskummin, persille og pepper. Tapasbollene er stekt i olje.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 501800 Kategorier: , ,
Les mer

Kraftbein av økologisk storfe

kr 196,00kr 230,00 ink. MVA

Kraftbein av økologisk storfe, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 402700 Kategorier: , ,
Les mer

Økologisk kalvekjøtt – 10 kg kasse

kr 2.850,00 ink. MVA

En utvalgt blanding av kalvekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.

Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.

 

Telehiv med fløtegratinerte poteter / Søre Brøstrud gård

1,5 kg dypfryst kalvestek

Krydderlake:

1 l vann

1 dl salt

½ dl sukker

8 einebær

1 ts timian

Legg den frosne kalvesteken i en ildfast form og sett den i ovnen på 75 grader. Ta ut steken etter 6 timer og sett inn steketermometer i den tykkeste delen av steken. La den stå til steketermometeret viser 62 grader. Dette tar ca. 12 timer avhengig av stekens fasong. Lag krydderlake ved å koke opp vann, salt og sukker. Rør godt slik at salt og sukker er helt oppløst. Avkjøl laken fø timian og einebær tilsettes. Legg den varme steken i laken og sett i kjøleskap eller et annet kjølig sted.

Etter 6 timer tar du ut steken og skjærer tynne skiver av den.

Server med fløtegratinerte poteter og saus, eller kaldt som pålegg på et koldtbord sammen med tyttebærsyltetøy eller solbærrømme.

Fløtegratinerte poteter:

1 kg potet

3 sjalottløk

2 fedd hvitløk

150 g purre

3 dl fløte

2 dl melk

2 kryddermål med fersk kvernet hvit pepper

2 ts salt

1 dl revet ost

1 ss meierismør

Varm opp ovnen til 200 grader. Skrell potetene og skiv dem tynt. Gjerne med mandolin. Legg potetene i kaldt vann i 5 min. Sil av. Skiv sjalottløk og hvitløk så tynt du klarer. Varm en romslig kjele og ha i olje og løk. Stek løken på middel varme til den er myk og blank. Tilsett fløte og melk og la det småkoke i 1 min. Tilsett salt og pepper. Deretter tilsetter du poteter og koker forsiktig til væsken blir tykkere. Det tar ca. 30 min. Legg så poteter i bunnen av en smurt, ildfast form. Strø halve mengden med ost oppå potetene og legg resten av potene og den siste osten oppå der igjen. Stek til det er ferdig.

Produktnummer: 400100 Kategorier: , ,
Les mer

Lam tapasboller m/chilli

kr 64,00kr 96,00 ink. MVA

Lamme tapasboller med chilli er gode kjøttfyldige og godt krydrede tapasboller som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lamme tapasbollene er vakuumpakket med 8 til 12 tapasboller i pakken og veier ca 200 til 300 gram. Lamme tapasbollene inneholder lammekjøtt, potetmel, salt, chili, hvitløk. Tapasbollene er stekt i olje.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 501700 Kategorier: , ,
Les mer

Lammeribbe

kr 275,00 ink. MVA

Lammeribben er siden på lammet og smaker ypperlig helstekt i ovn med en god marinade. Ribben trenger lang varmebehandling for å oppnå et deilig ressultat. Den kan også tørrsaltes, tørkes og brukes som pinnekjøtt. Det er gammel tradisjon fra Uvdal å spise lammeribbe på julaften og i festlige lag. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.

Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal. Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Lammeribbe (4 porsjoner)

  • 2 kg lammeribbe
  • 2 stk pastinakk
  • 8 stk poteter
  • 3 stk gulerøtter
  • olivenolje
  • salt
  • pepper

Marinade

  • 5 ss fersk rosmarin
  • 5 ss fersk timian
  • 5 hvitløksfedd
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl soyasaus
  • 3 ss balsamico eddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Del grønnsakene i staver og legg de i en ildfast form eller langpanne. Bland grønnsakene godt inn med litt olivenolje, salt og pepper. Rut opp fettet på lammeribben med en skarp kniv og legg lammeribben oppå grønnsakene med skinnsiden opp. Hakk opp rosmarin og timian, press hvitløksfeddene og bland dette sammen med olje, soyasaus, balsamico eddik, salt og pepper. Pensle på et godt lag med marinade før det settes midt i stekeovnen på 150 grader i 1,5 timer til kjøttet slipper benet. For et ekstra godt resultat pensle på marinaden minst 4 timer før steking, gjerne lenger. Bruk grillelementet de siste 5 – 10 minuttene for å få en deilig sprø stekeskorpe. Del lammeribben i stykker ved å skjære nedover langs bena.

Serveres med rotgrønnsakene og en god saus.

Produktnummer: 300700 Kategorier: , ,
Les mer

Høyrygg Anguskalv

Høyrygg trenger lang koketid for å få både nydelig, mørt kjøtt og smakfull kraft.

Produktnummer: 201500 Kategorier: , ,
Les mer

Lårtunge Anguskalv

kr 200,00 ink. MVA

Lårtunge er en stor muskel med mye rent kjøtt. Passer til kokekjøtt ellers fint å salte og speke.

Produktnummer: 201200 Kategorier: , ,
Les mer

Bog Anguskalv

kr 234,00kr 351,00 ink. MVA

Bog er rent kjøtt med forholdsvis mye bindevev, og brukes som kokekjøtt eller til langtidssteking.

Produktnummer: 201300 Kategorier: , ,
Les mer

Kraftbein av økologisk kalv

kr 230,00kr 242,00 ink. MVA

Margbein fra økologisk kalv, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 403700 Kategorier: , ,
Les mer

Margbein av angus

Margbein fra Angus, gir nydelig kraft til supper og sauser.

Produktnummer: 203100 Kategorier: , ,
Les mer

Svinekjøttdeig av økologisk frilandsgris

kr 112,00 ink. MVA

Vi har svinekjøttdeig av økologisk frilandsgris.

Produktnummer: 402400 Kategorier: , ,
Les mer

Lammelår

kr 660,00kr 820,00 ink. MVA

Lammelår er den mest kjøttfulle delen på lammet og tilberedes ofte i påsken med rosmarin og hvitløk. Lammelåret kan også benyttes i gryter. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.

Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.

Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Helstekt lammelår (10 porsjoner)

  • 2,5 kg lammelår
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 3 dl vann
  • 6 gulerøtter
  • 3 løk
  • litt meierismør

Start med å gni lammelåret inn med salt og pepper. Del hvitløk i skiver, stikk lommer i steika med en kniv og stikk nedi hvitløk skivene. Finhakk rosmarin og dryss over lammelåret.

Legg lammelåret i en langpanne og hell i vannet. Legg de oppskårede grønnsakene rundt steika sammen med litt meierismør. Krydre med salt og pepper.

Stek lammelåret på 125 ºC og bruk gjerne steketermometer. Normal steketid for 2,5 kilo lammelår er ca. 3 timer.

– 65 °C er steken medium stekt

– 70 °C er steken medium pluss stekt

– 75 °C er steken gjennomstekt

Etter lammelåret er ferdig stekt, lar du den hvile i 15 minutter under aluminiumsfolie for å få det beste resultatet.

Serveres med poteter, grønnsaker og sjysaus.

Produktnummer: 300500 Kategorier: , ,
Les mer

Skivet lammebog

kr 300,00kr 325,00 ink. MVA

Skivet lammebog er et anvendelig og velsmakende produkt som egner seg til steking, gryter eller som fårikålkjøtt.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammebogen er skivet og vakuumpakket i ca 1 kg pakker.

 

Skivet lammebog med rotgrønnsaker

1 kg skivet lammebog

rotgrønnsaker som beter, sellerirot eller andre beter du liker godt

poteter

olivenolje

flaksalt

pepper

Start med å salte lammebogskivene godt på begge sider. Legg dem i en ildfast form. Det er fint om du lar skivene stå i kjøleskapet noen timer før steking. Sett stekeovnen på 125 grader. Ha gjerne litt pepper på kjøttet, og hell 1 dl vann i bunnen av den ildfaste formen. Sett inn kjøttet og la det stå i ca. 4 timer. Skyen fra kjøtt og vann kan brukes over kjøttet ved servering, eller som tilsetning i en brun saus.

Kutt rotgrønnsaker og poteter i passe store biter. Legg alt i en ildfast form, før du tilsetter olivenolje og flaksalt. Bak på 200 grader i ca. ½ time, eller til grønnsakene er møre.

Server gjerne med tyttebær.

Produktnummer: 500500 Kategorier: , ,
Les mer

Mørbrad Anguskalv

kr 156,00kr 364,00 ink. MVA

Mørbrad er mørt og magert kjøtt, godt egnet til biff, roastbiff, kalvestek, finere gryteretter mm.

Produktnummer: 200800 Kategorier: , ,
Les mer

Skivet lammebog

kr 300,00kr 425,00 ink. MVA

Skivet lammebog kommer fra skulderen på lammet og passer ypperlig i ovnsretter, gryteretter og på grillen. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.

Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Lammefrikassé (4 porsjoner)

  • 1,2 kg lammebog
  • 1,5 ts salt
  • 1 laubærblad
  • 3 gulerøtter
  • 1 purre
  • 0,5 sellerirot
  • 0,5 kålrot
  • 1 persillerot
  • 1 løk
  • 4 ss hvetemel
  • 1 dl fløte
  • Salt
  • Pepper
  • Sitron
  • Poteter

Legg kjøtte i en gryte og hell over vann til det dekker kjøttet. Tilsett salt og laubærblad og sett kjelen til å koke. Skum av og la kjøttet trekke i ca. 1 time. Del opp grønnsakene i passende biter og kok de sammen med kjøttet i ca 10 min. Lag jevning av mel og kaldt vann og tilsett det i gryten. La det koke i 10 min. Hell i fløte og smaksett gryten med salt, pepper og sitron.

Serveres med kokte poteter.

Produktnummer: 300600 Kategorier: , ,
Les mer

Koteletter av frilandsgris

kr 243,00 ink. MVA

Fire svinekoteletter med ytrefilet og bein fra frilandsgris. Stek eller grill de med ditt favoritt krydder til et utsøkt måltid.

Produktnummer: 400400 Kategorier: , ,
Les mer

Tapasboller med chili

kr 64,00kr 96,00 ink. MVA

Tapasboller med chili fra Søre Brøstrud gård er vakuumpakket med mellom 8-12 tapasboller i hver pakke. Tapasbollene inneholder kjøtt av storfe og frilandsgris, spekk, potetmel, vann, salt, sort pepper og chili.

Produktnummer: 403400 Kategorier: , , , ,
Les mer

Indrefilet av frilandsgris

kr 159,00 ink. MVA

Indrefilet av frilandsgris er et mørt og vellsmakende kjøttstykke som passer ypperlig helstekt i pannen eller på grillen.

Produktnummer: 403600 Kategorier: , ,
Les mer

Culotte Anguskalv

kr 364,00 ink. MVA

Culotte er forlengelsen av bankekjøttet. Mørt og fint stykke som er fint å langtidssteke ovn/grill.

 

Grillet culotte fra dølafe med ovnsbakte plommetomater

Hvis du googler culotte, får du fram masse bilder av vide bukser, men innimellom alle klærne dukker det opp en og annen oppskrift på dette møre kjøttstykket. Culotten sitter øverst og bakerst på låret. Mest vanlig er det å få tak i som storfekjøtt, men det kan også fås fra sau, lam og svin.

Tin culotten i kjøleskapet og legg den på kjøkkenbenken i god tid før steking for temperering. Deretter ruter du fettsiden før du salter og peprer godt på begge sider. Grill den med fettsiden ned på god varme i noen minutter, før du gjentar prosessen på den andre siden. Culotte har lett for å bli tørr om du steker for mye. Et godt tips er å bruke et steketermometer. Den bør ikke ha en kjernetemperatur høyere enn 65 grader, gjerne lavere. Senk varmen og sett lokket på grillen til ønsket temperatur. Lag tilbehøret mens du venter.

Culotten har fiber som «snur» seg. Først skjærer du fra tuppen og innover, Bår du har kommet et stykke på vei, ser du at fibrene går langsetter skivene. Da snur du kjøttstykket og skjærer fra den kanten.

Resultatet er en culotte mør som en indrefilet – saftig og god. Du trenger ca. 1 kg kjøtt fra dølafe til 4 personer.

Ovnsbakte plommetomater med Snøfrisk:

tomater

sjalottløk

Snøfrisk

nøytral olje

Du trenger ikke krydder. Først dekker du bunnen av en ildfast form med tomater. Skiv opp sjalottløken og fordel rikelig mengde rundt over tomatene. Fordel Snøfrisk i klatter. Osten er god, så ikke vær sparsom med mengden. Smaken passer perfekt til sødmen i tomatene og løken. Ikke erstatt Snøfrisk med annen ost. Ha over litt olje – ikke for mye – men nok til at alle tomatene får litt på seg. Stek i ovnen på ca. 200 grader til tomatene er godt stekt. Det tar 30-45 min.

Bearnaisesaus:

Start med å lage en reduksjon. Kok opp:

1 sjalottløk i små biter

1-2 dl hvitvin

½ dl hvitvinseddik

1 ts pepper

1 liten neve tørket eller frisk estragon

Kok ned til det er igjen ca. ½ dl. Sil av.

Smelt ½ kg smør – dette er ikke sausen for deg som teler kalorier

Bland reduksjonen og 8 eggeplommer i en liten kjele. Rør godt og sett i vannbad. Vannbadet varmes opp, men pass på så det ikke blir for varmt. Da skiller eggene seg. Smøret heller i en tynn stråle oppi blandingen under rask omrøring. Ikke hell for fort. Saupet i bunnen av smøret lar du være igjen. Etter hvert blir sausen tykkere. Går det skeis blander du i flere eggeplommer og rører på nytt.

Smak til med salt, pepper og estragon.

Produktnummer: 200700 Kategorier: , ,
Les mer

Økologisk kvernet kalvekjøtt – 5 kg kasse

kr 995,00 ink. MVA

5 kg kasse med økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.

Produktnummer: 401300 Kategorier: , ,
Les mer

Lammeburger

kr 140,00 ink. MVA

Lammeburgeren er en god kjøttfyldige og godt krydret burger som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lammeburgeren er vakuumpakket med 4 burgere i pakken og veier ca 500 gram. Lammeburgeren inneholder lammekjøtt, potetmel, vann, løk, salt, koriander, paprika, chili, hvitløk, pepper. Burgeren er stekt i olje.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 501600 Kategorier: , ,
Les mer

Lammekoteletter

kr 182,00kr 208,00 ink. MVA

Lammekoteletter er mørt og velsmakende kjøtt skåret i skiver av lammeryggen. Velegnet til grilling og steking, kan gjerne varieres med marinade.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammekotelettene er vakuumpakket med ca 500g per pakke.

Produktnummer: 501000 Kategorier: , ,
Les mer

Lammeribbe

kr 200,00kr 300,00 ink. MVA

Lammeribben er en benholdig del av lammesiden som er fantastisk å steke på grillen eller i ovnen. Lag en deilig marinade og smør på før steking, marinade med sennep, hvitløk, rosmarin, olje, salt og pepper anbefales.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Produktnummer: 500400 Kategorier: , ,
Les mer

Lammepølse

kr 95,00 ink. MVA

Lammepølsen er en god kjøttfyldige og godt krydret pølse som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.

Lammepølsene er vakuumpakket med 4 pølser i pakken og veier ca 300 gram. Lammepølsen inneholder lammekjøtt, spekk av frilandsgris, vann, potetmel, salt, hvitløk, timian, pepper, chili, oregano, naturtarm. kokt og røkt på bøkeflis.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.

Produktnummer: 500800 Kategorier: , ,
Les mer

Medisterpølser av frilandsgris

kr 115,00 ink. MVA

Medisterpølse av frilandsgris fra Søre Brøstrud gård i Uvdal. Det er 2 pølser i pakken på ca 450g.

Pølsen inneholder kjøtt og spekk fra frilandsgris, potetmel, salt, pepper, ingefær og muskat.

 

Produktnummer: 400800 Kategorier: , ,
Les mer

Økologisk kvernet storfekjøtt

kr 115,00 ink. MVA

Økologisk kvernet storfekjøtt i praktiske vacuumpakker på ca 500 gram.

Produktnummer: 402900 Kategorier: , ,
Les mer

Rundbiff Anguskalv

kr 429,00 ink. MVA

Rundbiff/-stek er magert kjøtt som er godt egnet til gryteretter, supper, stek eller roastbiff.

Produktnummer: 201100 Kategorier: , ,
Les mer

Lama spekekjøtt

kr 90,00kr 315,00 ink. MVA

Produktnummer: 203300 Kategorier: , ,
Les mer

Svinenakke

kr 606,00kr 669,00 ink. MVA

Svinenakke av frilandsgris passer perfekt til koking i gryter og supper.

Produktnummer: 403500 Kategorier: , ,
Les mer

Lammefilet

kr 165,00kr 248,00 ink. MVA

Den magre lammefileten er selve juvelen av lammekjøttet. Dette stykket trenger ikke lange steketiden og passer godt til spesielle anledninger. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.

Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal. Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Baconsurret lammefilet (4 porsjoner)

  • 800 g lammefilet (ytrefilet)
  • 4 stilker rosmarin
  • 1 pk bacon
  • 0,5 ts pepper

Surr baconstrimlene rundt ytrefileten. Brun filetene raskt i en stekepanne sammen med rosmarin. Når baconet har fått en fin farge settes fileten inn i stekeovnen på 125 grader i 20 minutter. For et ekstra godt sluttresultat la fileten hvile før servering.

Serveres med rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus.

Produktnummer: 300900 Kategorier: , ,
Les mer

Flatbiff Anguskalv

kr 156,00kr 234,00 ink. MVA

Flatbiff er magert kalvekjøtt som egner seg til stek, roastbiff, biff, sauteer og finere gryteretter.

Produktnummer: 201000 Kategorier: , ,
Les mer

Bankekjøtt Anguskalv

kr 210,00 ink. MVA

Bankekjøttet er en muskel fra låret med mye rent kjøtt. Kjøttet er magert og helt benfritt.

Produktnummer: 02014 Kategorier: , ,
Les mer

Lama spekepølse

kr 200,00kr 225,00 ink. MVA

Produktnummer: 203200 Kategorier: , ,
Les mer

Entrecôte Lama

kr 280,00kr 490,00 ink. MVA

Entrecôte Lama er mørt med fin fettfordeling – saftig og velsmakende, helstekes eller grilles.

Produktnummer: 202100 Kategorier: , ,
Les mer

Ytrefilet Lama

kr 280,00kr 630,00 ink. MVA

Ytrefilet Lama er jevnt tykk og godt egnet til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i biffer.

Hvitløksmarinert ytrefilet av lama med rotmos
1 lama ytrefilet

Marinade:
2 ss olivenolje
1 ts knust hvitløk
litt fersk rosmarin
pepper
salt

Bland sammen alle ingredienser og smør på begge sider av filetene og la den ligge en times tid. Stek fileten i panne ca. 2,5 min på hver side, la den hvile og skjær i tynne skiver.

Rotmos:
1 sellerirot
1 persillerot
4 sommergulerøtter – forskjellige farger. Ikke rød.
1,5 dl melk – du kan eventuelt bruke litt grønnsakskraft
salt
pepper
kruspersille

Skjær rotgrønnsakene i biter og kok dem møre. Det tar ca. 10 min. Mos med stavmikser, ha i melk eller kraft og smak til med salt, pepper og frisk kruspersille. Serveres med grønn salat og tyttebær.

Produktnummer: 201900 Kategorier: , ,
Les mer

Økologisk kvernet kalvekjøtt

kr 115,00 ink. MVA

Økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.

Produktnummer: 401200 Kategorier: , ,
Les mer