1. Hjem
  2. Hvem er vi?
  3. Søre Brøstrud

Søre Brøstrud

Velkommen

På Søre Brøstrud gård driver Urda og Johan økologisk melkeproduksjon. Vi har gamle norske storferaser som Telemarkfe, Sidet Trønder- og Nordlandsfe og Dølafe samt Jersey og Nrf. Dyra våre beiter på kulturbeiter i bygda og på utmarksbeite ved vår seter på Dagalifjell hvor vi har melkeproduksjonen sommerstid. Beitesesongen er fra mai til oktober. Vinterstid fores dyrene med eget produsert økologisk grovfor og litt økologisk kraftfor og mineraltilskudd.
Dette mener vi – gjør at melk og kjøtt smaker ekstra godt!

Besøk oss på gården eller i naturen

Våre frilandsgriser går i fjellheimen med gode muligheter for å rote rundt i jorda og får lov til å leve som vi mener griser skal kunne gjøre. Daglig oppsyn og kos liker de godt! Det gir god dyrevelferd og smaksrikt kjøtt grunnet den naturlige kosten, de har fri tilgang på økologisk kraftfor men de velger som regel å spise det naturen byr på i form av røtter, gress og blader.

En del av Uvdalsbonden

Vi videreforedler kjøtt av storfe, kalv og svin

Storfe

Storfekjøtt fra Søre Brøstrud i Uvdal

kr 2.650,00 ink. MVA
kr 950,00 ink. MVA
kr 2.650,00 ink. MVA
kr 3.000,00 ink. MVA
kr 2.690,00 ink. MVA
kr 180,00 ink. MVA
kr 200,00 ink. MVA
kr 250,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammeribbe per kg

kr 250,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammelår pr kg

kr 200,00 ink. MVA
kr 1.500,00 ink. MVA

Levering

Besøk nettbutikken for bestilling av kjøtt

Fra kr 700 pr natt

Bookingskjema

Fra kr 7 000 pr pers pr uke

Bookingskjema

Fra kr 600 pr natt

Bookingskjema

Hjem
Råvarer
Opplevelser
Overnatting
Bøndene
Spørsmål og svar
Vilkår og betingelser
Kontakt oss

  1. Hjem
  2. Hvem er vi?
  3. Søre Brøstrud

Velkommen

På Søre Brøstrud gård driver Urda og Johan økologisk melkeproduksjon. Vi har gamle norske storferaser som Telemarkfe, Sidet Trønder- og Nordlandsfe og Dølafe samt Jersey og Nrf. Dyra våre beiter på kulturbeiter i bygda og på utmarksbeite ved vår seter på Dagalifjell hvor vi har melkeproduksjonen sommerstid. Beitesesongen er fra mai til oktober. Vinterstid fores dyrene med eget produsert økologisk grovfor og litt økologisk kraftfor og mineraltilskudd.
Dette mener vi – gjør at melk og kjøtt smaker ekstra godt!

Bestill lokalmat Book gårdsbesøk

Frilandsgris

Våre frilandsgriser går i fjellheimen med gode muligheter for å rote rundt i jorda og får lov til å leve som vi mener griser skal kunne gjøre. Daglig oppsyn og kos liker de godt! Det gir god dyrevelferd og smaksrikt kjøtt grunnet den naturlige kosten, de har fri tilgang på økologisk kraftfor men de velger som regel å spise det naturen byr på i form av røtter, gress og blader.

Neste pulje med økologiske smågriser ankommer gården i april 2021.

En del av Uvdalsbonden

Vi videreforedler kjøtt av storfe, kalv og svin

Gårdsdriften

Storfe

Storfekjøtt fra Søre Brøstrud i Uvdal

kr 2.650,00 ink. MVA
kr 950,00 ink. MVA
kr 2.690,00 ink. MVA
kr 2.650,00 ink. MVA
kr 3.000,00 ink. MVA
kr 1.500,00 ink. MVA
kr 250,00 ink. MVA
kr 200,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammeribbe per kg

kr 250,00 ink. MVA
kr 180,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammelår pr kg

kr 200,00 ink. MVA

Lokalmat

Besøk nettbutikken for bestilling av ekte råvarer

Lokalmat fra Uvdal

Bestill lokalmat

Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509
Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal