1. Hjem
  2. Lammekjøttboller

 

Lammekjøttboller

Uvdalsbonden
Lammekjøttdeig er et allsidig produkt som kan brukes i mange retter som blant annet moussaka, kjøttboller og shepherd's pie. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå - Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Forberedelser30 mins
Tilbereding45 mins
Total tid1 hr 15 mins
rett Main Course
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 500 g Lammekjøttdeig
  • 0,5 stk Finhakket løk
  • 1,5 ts Salt
  • 0,25 ts Kvernet pepper
  • 0,5 ts Kajennepepper
  • 0,5 ts Malt ingefær
  • 0,25 ts Revet muskatnøtt
  • 2 ss Potetmel
  • 1,5 dl Melk
  • 2 ss Olje til steking
Se flere oppskrifter
  1. Hjem
  2. Lammekjøttboller

Lammekjøttboller

Uvdalsbonden
Lammekjøttdeig er et allsidig produkt som kan brukes i mange retter som blant annet moussaka, kjøttboller og shepherd's pie. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå - Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Forberedelser30 mins
Tilbereding45 mins
Total tid1 hr 15 mins
rett Main Course
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 500 g Lammekjøttdeig
  • 0,5 stk Finhakket løk
  • 1,5 ts Salt
  • 0,25 ts Kvernet pepper
  • 0,5 ts Kajennepepper
  • 0,5 ts Malt ingefær
  • 0,25 ts Revet muskatnøtt
  • 2 ss Potetmel
  • 1,5 dl Melk
  • 2 ss Olje til steking
 
Se flere oppskrifter
Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509 Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal