1. Hjem
  2. Lammekjøttboller

 

Lammekjøttboller

Uvdalsbonden
Lammekjøttdeig er et allsidig produkt som kan brukes i mange retter som blant annet moussaka, kjøttboller og shepherd's pie. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå - Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Forberedelser1 hr
Tilbereding1 hr
Total tid2 hrs
rett Main Course
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 500 g Lammekjøttdeig
  • 0,5 stk Finhakket løk
  • 1,5 ts Salt
  • 0,25 ts Kvernet pepper
  • 0,5 ts Kajennepepper
  • 0,5 ts Malt ingefær
  • 0,25 ts Revet muskatnøtt
  • 2 ss Potetmel
  • 1,5 dl Melk
  • 2 ss Olje til steking
  1. Hjem
  2. Lammekjøttboller

Lammekjøttboller

Uvdalsbonden
Lammekjøttdeig er et allsidig produkt som kan brukes i mange retter som blant annet moussaka, kjøttboller og shepherd's pie. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå - Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Forberedelser1 hr
Tilbereding1 hr
Total tid2 hrs
rett Main Course
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 500 g Lammekjøttdeig
  • 0,5 stk Finhakket løk
  • 1,5 ts Salt
  • 0,25 ts Kvernet pepper
  • 0,5 ts Kajennepepper
  • 0,5 ts Malt ingefær
  • 0,25 ts Revet muskatnøtt
  • 2 ss Potetmel
  • 1,5 dl Melk
  • 2 ss Olje til steking
 

Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509
Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal