1. Hjem
  2. Produkter
  3. Spikketrå
  4. Lam
  5. Fårikålkjøtt av lam

Fårikålkjøtt av lam

Fårikålkjøtt av lam kokes i gryte sammen med hodekål og hel sort pepper. Dette er høstens store matglede, men kan nytes hele året rundt.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Fårikålkjøttet er vakuumpakket i ca 1 kg pakker.

kr 200,00kr 260,00 ink. MVA

Du liker kanskje også…

kr 200,00kr 300,00 ink. MVA
kr 3.000,00 ink. MVA
kr 420,00kr 560,00 ink. MVA
kr 200,00kr 300,00 ink. MVA
kr 1.500,00 ink. MVA

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.