1. Hjem
  2. Produkter
  3. Grasfôra dølafe kjøttdeig – 5 kg kasse

Grasfôra dølafe kjøttdeig – 5 kg kasse

Dølafeene får gå ute hele året hvis de vil. Beiter smakelige urter, ville vekster, lauv og kratt i utmarka. Vinteren igjennom spiser de lokalt produsert grovfor.

De får bittelitt kraftfor innimellom, mest for hyggens skyld. Hovedsakelig er de grasforet.

Kalvene går sammen med mor frem til naturlig avvenning ved 8-9 mnd. alder. Oksekalvene kastreres, så de kan være sammen med resten av flokken og nytte utmarka helt frem til slakt om lag 18 mnd gamle.

Tilveksten til dølafeet er en del lavere enn på de moderne rasene. I og med at oksene kastreres, vokser de av den grunn og noe saktere.

Til gjengjeld får vi et finfibret kjøtt med mye marmorering og en fyldig, god smak. Virkelig en smaksopplevelse!

Vi har fått Hallingdal Lokalmatsenter til å partere og vakuumpakke kjøttet for oss. Det er fryst ned på pakkedatoen. Alt kjøttet selges nedfrosset.

 

Kvernet kjøtt i 500 g pakninger                            Kr. 190,-  pr kg

5 kg Kvernet kjøtt.  10 x 500 g                               Kr. 900,-

Ytre eller indrefilet, entrecote, mørbrad             Kr. 550,- pr. kg

Flat og Rundbiff, nakke, høyrygg, bog                  Kr. 350,- pr. kg

 

5 kg Kvernet kjøtt.  10 x 500 g kan du handle i nettbutikken. betale med vipps og hente det på ønsket dato på Spikketrå i Uvdal, på Søre Teigen i Nore eller på Nesodden etter avtale

For bestilling av de andre varene må du ta direkte kontakt  med

Anne Beate på Telefon 91 38 28 08. Samme leveringssteder.

kr 900,00 ink. MVA

17 på lager

Flere produkter

Pust den friske fjelluften, ta del i gårdsdriften og opplev dalen vår på sitt aller vakreste.

Book opplevelser Book overnatting

Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509
Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.