1. Hjem
  2. Produkter
  3. Skivet lammebog per kg

Skivet lammebog per kg

Skivet lammebog er et anvendelig og velsmakende produkt som egner seg til steking, gryter eller som fårikålkjøtt.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

Lammebogen er skivet og vakuumpakket i ca 1 kg pakker.

 

Skivet lammebog med rotgrønnsaker

1 kg skivet lammebog

rotgrønnsaker som beter, sellerirot eller andre beter du liker godt

poteter

olivenolje

flaksalt

pepper

Start med å salte lammebogskivene godt på begge sider. Legg dem i en ildfast form. Det er fint om du lar skivene stå i kjøleskapet noen timer før steking. Sett stekeovnen på 125 grader. Ha gjerne litt pepper på kjøttet, og hell 1 dl vann i bunnen av den ildfaste formen. Sett inn kjøttet og la det stå i ca. 4 timer. Skyen fra kjøtt og vann kan brukes over kjøttet ved servering, eller som tilsetning i en brun saus.

Kutt rotgrønnsaker og poteter i passe store biter. Legg alt i en ildfast form, før du tilsetter olivenolje og flaksalt. Bak på 200 grader i ca. ½ time, eller til grønnsakene er møre.

Server gjerne med tyttebær.

kr 250,00 ink. MVA

På lager

Flere produkter

Du liker kanskje også…

kr 200,00 ink. MVA
kr 180,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammeribbe per kg

kr 250,00 ink. MVA
kr 1.500,00 ink. MVA

Spikketrå

Lammelår pr kg

kr 200,00 ink. MVA
kr 3.000,00 ink. MVA

Pust den friske fjelluften, ta del i gårdsdriften og opplev dalen vår på sitt aller vakreste.

Book opplevelser Book overnatting

Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509
Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.