Lammefilet

Den magre lammefileten er selve juvelen av lammekjøttet. Dette stykket trenger ikke lange steketiden og passer godt til spesielle anledninger. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.

Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal. Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Baconsurret lammefilet (4 porsjoner)

  • 800 g lammefilet (ytrefilet)
  • 4 stilker rosmarin
  • 1 pk bacon
  • 0,5 ts pepper

Surr baconstrimlene rundt ytrefileten. Brun filetene raskt i en stekepanne sammen med rosmarin. Når baconet har fått en fin farge settes fileten inn i stekeovnen på 125 grader i 20 minutter. For et ekstra godt sluttresultat la fileten hvile før servering.

Serveres med rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus.

kr 75,00 ink. MVA

Du liker kanskje også…

Fjellørret

Fjellørret

kr 96,00kr 256,00 ink. MVA

Fjellørret

Fiskelykke – 5 kg

kr 1.500,00 ink. MVA

Hardangervidda Opplevelser

Skivet lammebog

kr 300,00kr 350,00 ink. MVA
kr 135,00kr 450,00 ink. MVA

Fjellørret

Rakafant – 5 kg

kr 2.000,00 ink. MVA

Hardangervidda Opplevelser

Lammekjøttdeig

kr 90,00 ink. MVA

Hardangervidda Opplevelser

Lammeribbe

kr 250,00kr 350,00 ink. MVA

Hardangervidda Opplevelser

Lammelår

kr 560,00kr 720,00 ink. MVA

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.