1. Hjem
  2. Produkter
  3. Lam
  4. Lammeribbe

Lammeribbe

Lammeribben er en benholdig del av lammesiden som er fantastisk å steke på grillen eller i ovnen. Lag en deilig marinade og smør på før steking, marinade med sennep, hvitløk, rosmarin, olje, salt og pepper anbefales.

Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.

kr 200,00kr 300,00 ink. MVA

Du liker kanskje også…

kr 90,00 ink. MVA
kr 200,00kr 300,00 ink. MVA
kr 1.500,00 ink. MVA
kr 3.000,00 ink. MVA
kr 420,00kr 560,00 ink. MVA
kr 200,00kr 260,00 ink. MVA

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.