Culotte Anguskalv
kr 260,00 – kr 416,00 ink. MVA
Culotte er forlengelsen av bankekjøttet. Mørt og fint stykke som er fint å langtidssteke ovn/grill.
Grillet culotte fra dølafe med ovnsbakte plommetomater
Hvis du googler culotte, får du fram masse bilder av vide bukser, men innimellom alle klærne dukker det opp en og annen oppskrift på dette møre kjøttstykket. Culotten sitter øverst og bakerst på låret. Mest vanlig er det å få tak i som storfekjøtt, men det kan også fås fra sau, lam og svin.
Tin culotten i kjøleskapet og legg den på kjøkkenbenken i god tid før steking for temperering. Deretter ruter du fettsiden før du salter og peprer godt på begge sider. Grill den med fettsiden ned på god varme i noen minutter, før du gjentar prosessen på den andre siden. Culotte har lett for å bli tørr om du steker for mye. Et godt tips er å bruke et steketermometer. Den bør ikke ha en kjernetemperatur høyere enn 65 grader, gjerne lavere. Senk varmen og sett lokket på grillen til ønsket temperatur. Lag tilbehøret mens du venter.
Culotten har fiber som «snur» seg. Først skjærer du fra tuppen og innover, Bår du har kommet et stykke på vei, ser du at fibrene går langsetter skivene. Da snur du kjøttstykket og skjærer fra den kanten.
Resultatet er en culotte mør som en indrefilet – saftig og god. Du trenger ca. 1 kg kjøtt fra dølafe til 4 personer.
Ovnsbakte plommetomater med Snøfrisk:
tomater
sjalottløk
Snøfrisk
nøytral olje
Du trenger ikke krydder. Først dekker du bunnen av en ildfast form med tomater. Skiv opp sjalottløken og fordel rikelig mengde rundt over tomatene. Fordel Snøfrisk i klatter. Osten er god, så ikke vær sparsom med mengden. Smaken passer perfekt til sødmen i tomatene og løken. Ikke erstatt Snøfrisk med annen ost. Ha over litt olje – ikke for mye – men nok til at alle tomatene får litt på seg. Stek i ovnen på ca. 200 grader til tomatene er godt stekt. Det tar 30-45 min.
Bearnaisesaus:
Start med å lage en reduksjon. Kok opp:
1 sjalottløk i små biter
1-2 dl hvitvin
½ dl hvitvinseddik
1 ts pepper
1 liten neve tørket eller frisk estragon
Kok ned til det er igjen ca. ½ dl. Sil av.
Smelt ½ kg smør – dette er ikke sausen for deg som teler kalorier
Bland reduksjonen og 8 eggeplommer i en liten kjele. Rør godt og sett i vannbad. Vannbadet varmes opp, men pass på så det ikke blir for varmt. Da skiller eggene seg. Smøret heller i en tynn stråle oppi blandingen under rask omrøring. Ikke hell for fort. Saupet i bunnen av smøret lar du være igjen. Etter hvert blir sausen tykkere. Går det skeis blander du i flere eggeplommer og rører på nytt.
Smak til med salt, pepper og estragon.
Fårikålkjøtt av lam
Fårikålkjøtt av lam kokes i gryte sammen med hodekål og hel sort pepper. Dette er høstens store matglede, men kan nytes hele året rundt.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.
Lammefilet
kr 138,00 – kr 248,00 ink. MVA
Den magre lammefileten er selve juvelen av lammekjøttet. Dette stykket trenger ikke lange steketiden og passer godt til spesielle anledninger. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.
Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal. Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale.
Baconsurret lammefilet (4 porsjoner)
- 800 g lammefilet (ytrefilet)
- 4 stilker rosmarin
- 1 pk bacon
- 0,5 ts pepper
Surr baconstrimlene rundt ytrefileten. Brun filetene raskt i en stekepanne sammen med rosmarin. Når baconet har fått en fin farge settes fileten inn i stekeovnen på 125 grader i 20 minutter. For et ekstra godt sluttresultat la fileten hvile før servering.
Serveres med rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus.
Økologisk kalvekjøtt – 10 kg kasse
kr 2.850,00 ink. MVA
En utvalgt blanding av kalvekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.
Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.
Telehiv med fløtegratinerte poteter / Søre Brøstrud gård
1,5 kg dypfryst kalvestek
Krydderlake:
1 l vann
1 dl salt
½ dl sukker
8 einebær
1 ts timian
Legg den frosne kalvesteken i en ildfast form og sett den i ovnen på 75 grader. Ta ut steken etter 6 timer og sett inn steketermometer i den tykkeste delen av steken. La den stå til steketermometeret viser 62 grader. Dette tar ca. 12 timer avhengig av stekens fasong. Lag krydderlake ved å koke opp vann, salt og sukker. Rør godt slik at salt og sukker er helt oppløst. Avkjøl laken fø timian og einebær tilsettes. Legg den varme steken i laken og sett i kjøleskap eller et annet kjølig sted.
Etter 6 timer tar du ut steken og skjærer tynne skiver av den.
Server med fløtegratinerte poteter og saus, eller kaldt som pålegg på et koldtbord sammen med tyttebærsyltetøy eller solbærrømme.
Fløtegratinerte poteter:
1 kg potet
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
150 g purre
3 dl fløte
2 dl melk
2 kryddermål med fersk kvernet hvit pepper
2 ts salt
1 dl revet ost
1 ss meierismør
Varm opp ovnen til 200 grader. Skrell potetene og skiv dem tynt. Gjerne med mandolin. Legg potetene i kaldt vann i 5 min. Sil av. Skiv sjalottløk og hvitløk så tynt du klarer. Varm en romslig kjele og ha i olje og løk. Stek løken på middel varme til den er myk og blank. Tilsett fløte og melk og la det småkoke i 1 min. Tilsett salt og pepper. Deretter tilsetter du poteter og koker forsiktig til væsken blir tykkere. Det tar ca. 30 min. Legg så poteter i bunnen av en smurt, ildfast form. Strø halve mengden med ost oppå potetene og legg resten av potene og den siste osten oppå der igjen. Stek til det er ferdig.
Lammeburger
kr 140,00 ink. MVA
Lammeburgeren er en god kjøttfyldige og godt krydret burger som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.
Lammeburgeren er vakuumpakket med 4 burgere i pakken og veier ca 500 gram. Lammeburgeren inneholder lammekjøtt, potetmel, vann, løk, salt, koriander, paprika, chili, hvitløk, pepper. Burgeren er stekt i olje.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.
Lammelår
kr 700,00 – kr 760,00 ink. MVA
Lammelåret kan fint langtids stekes helt, eller spekes. Lammelåret kan også deles og benyttes som lammeskank, stek, mørbrad og flatbiff.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.
Lammelåret er vakuumpakket.
Lammekoteletter
kr 182,00 – kr 234,00 ink. MVA
Lammekoteletter er mørt og velsmakende kjøtt skåret i skiver av lammeryggen. Velegnet til grilling og steking, kan gjerne varieres med marinade.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.
Lammekotelettene er vakuumpakket med ca 500g per pakke.
Margbein av angus
Margbein fra Angus, gir nydelig kraft til supper og sauser.
Grasfôra anguskalv – 10 kg
kr 2.990,00 ink. MVA
Kasse med 10 kg vakumpakket kalvekjøtt og kjøttdeig fra egenproduserte gressfora kalver av typen Aberdeen Angus kjøttfe. Kjøttet er fint marmorert og smaker svært godt. Angusen vår beiter på snaufjellet i randsonen av Hardangervidda om sommeren. De utnytter utmarksbeitet godt og har aldri fått kraftfor. Disse kalvene har vært sunne og friske hele livet og har derfor ikke vært medisinert. Kassen består av fryst kjøtt, ca. 40% kjøttdeig og 60% stykningsdeler som entrecôte, høyrygg, mørbrad, bankekjøtt, flatbiff, steik, bogsteik, colutte, lårtunge, nakke, ytre og indrefilet.
Innholdet i kassen vil variere noe, men alle kasser inneholder indrefilet eller ytrefilet, grytekjøtt, kjøttdeig og andre stykningsdeler uten bein.
Lammepølse
kr 95,00 ink. MVA
Lammepølsen er en god kjøttfyldige og godt krydret pølse som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.
Lammepølsene er vakuumpakket med 4 pølser i pakken og veier ca 300 gram. Lammepølsen inneholder lammekjøtt, spekk av frilandsgris, vann, potetmel, salt, hvitløk, timian, pepper, chili, oregano, naturtarm. kokt og røkt på bøkeflis.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.
Lammeribbe
kr 275,00 ink. MVA
Lammeribben er siden på lammet og smaker ypperlig helstekt i ovn med en god marinade. Ribben trenger lang varmebehandling for å oppnå et deilig ressultat. Den kan også tørrsaltes, tørkes og brukes som pinnekjøtt. Det er gammel tradisjon fra Uvdal å spise lammeribbe på julaften og i festlige lag. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.
Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal. Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale.
Lammeribbe (4 porsjoner)
- 2 kg lammeribbe
- 2 stk pastinakk
- 8 stk poteter
- 3 stk gulerøtter
- olivenolje
- salt
- pepper
Marinade
- 5 ss fersk rosmarin
- 5 ss fersk timian
- 5 hvitløksfedd
- 0,5 dl olivenolje
- 0,5 dl soyasaus
- 3 ss balsamico eddik
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
Del grønnsakene i staver og legg de i en ildfast form eller langpanne. Bland grønnsakene godt inn med litt olivenolje, salt og pepper. Rut opp fettet på lammeribben med en skarp kniv og legg lammeribben oppå grønnsakene med skinnsiden opp. Hakk opp rosmarin og timian, press hvitløksfeddene og bland dette sammen med olje, soyasaus, balsamico eddik, salt og pepper. Pensle på et godt lag med marinade før det settes midt i stekeovnen på 150 grader i 1,5 timer til kjøttet slipper benet. For et ekstra godt resultat pensle på marinaden minst 4 timer før steking, gjerne lenger. Bruk grillelementet de siste 5 – 10 minuttene for å få en deilig sprø stekeskorpe. Del lammeribben i stykker ved å skjære nedover langs bena.
Serveres med rotgrønnsakene og en god saus.
Hardangerviddalam – 10 kg
kr 1.750,00 ink. MVA
Kassen med Hardangerviddalam inneholder et halvt lam bestående av filet, lår, skivet bog, lammeribbe og kjøttdeig.
Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss.
Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.
Høyrygg Anguskalv
Høyrygg trenger lang koketid for å få både nydelig, mørt kjøtt og smakfull kraft.
Bog Anguskalv
kr 234,00 – kr 390,00 ink. MVA
Bog er rent kjøtt med forholdsvis mye bindevev, og brukes som kokekjøtt eller til langtidssteking.
Kraftbein av økologisk storfe
kr 196,00 – kr 230,00 ink. MVA
Kraftbein av økologisk storfe, gir nydelig kraft til supper og sauser.
Indrefilet av frilandsgris
kr 159,00 ink. MVA
Indrefilet av frilandsgris er et mørt og vellsmakende kjøttstykke som passer ypperlig helstekt i pannen eller på grillen.
Skivet lammebog
kr 300,00 – kr 325,00 ink. MVA
Skivet lammebog er et anvendelig og velsmakende produkt som egner seg til steking, gryter eller som fårikålkjøtt.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.
Lammebogen er skivet og vakuumpakket i ca 1 kg pakker.
Skivet lammebog med rotgrønnsaker
1 kg skivet lammebog
rotgrønnsaker som beter, sellerirot eller andre beter du liker godt
poteter
olivenolje
flaksalt
pepper
Start med å salte lammebogskivene godt på begge sider. Legg dem i en ildfast form. Det er fint om du lar skivene stå i kjøleskapet noen timer før steking. Sett stekeovnen på 125 grader. Ha gjerne litt pepper på kjøttet, og hell 1 dl vann i bunnen av den ildfaste formen. Sett inn kjøttet og la det stå i ca. 4 timer. Skyen fra kjøtt og vann kan brukes over kjøttet ved servering, eller som tilsetning i en brun saus.
Kutt rotgrønnsaker og poteter i passe store biter. Legg alt i en ildfast form, før du tilsetter olivenolje og flaksalt. Bak på 200 grader i ca. ½ time, eller til grønnsakene er møre.
Server gjerne med tyttebær.
Økologisk storfekjøtt – 10 kg kasse
kr 2.650,00 ink. MVA
En utvalgt blanding av økologisk storfekjøtt levert i eske på 10 kg.
Inneholder: ca 55% beinfri steik, biffer og grytekjøtt + ca 45% kvernet kjøtt.
Kjøttet er ferdig vakuumpakket i porsjons-stykker og fryst.
Økologisk kvernet storfekjøtt – 5 kg kasse
kr 1.150,00 kr 900,00 ink. MVA
5 kg kasse med økologisk kvernet storfekjøtt i praktiske vacuumpakker på ca 500 gram.
Skivet lammebog
kr 300,00 – kr 425,00 ink. MVA
Skivet lammebog kommer fra skulderen på lammet og passer ypperlig i ovnsretter, gryteretter og på grillen. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult. Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.
Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale.
Lammefrikassé (4 porsjoner)
- 1,2 kg lammebog
- 1,5 ts salt
- 1 laubærblad
- 3 gulerøtter
- 1 purre
- 0,5 sellerirot
- 0,5 kålrot
- 1 persillerot
- 1 løk
- 4 ss hvetemel
- 1 dl fløte
- Salt
- Pepper
- Sitron
- Poteter
Legg kjøtte i en gryte og hell over vann til det dekker kjøttet. Tilsett salt og laubærblad og sett kjelen til å koke. Skum av og la kjøttet trekke i ca. 1 time. Del opp grønnsakene i passende biter og kok de sammen med kjøttet i ca 10 min. Lag jevning av mel og kaldt vann og tilsett det i gryten. La det koke i 10 min. Hell i fløte og smaksett gryten med salt, pepper og sitron.
Serveres med kokte poteter.
Økologisk kvernet storfekjøtt
kr 115,00 ink. MVA
Økologisk kvernet storfekjøtt i praktiske vacuumpakker på ca 500 gram.
Indrefilet Lama
kr 75,00 – kr 300,00 ink. MVA
Indrefilet Lama er det beste kjøttstykket, helstekes eller grilles.
Svinekjøttdeig av økologisk frilandsgris
kr 112,00 ink. MVA
Vi har svinekjøttdeig av økologisk frilandsgris.
Økologisk kvernet kalvekjøtt – 5 kg kasse
kr 995,00 ink. MVA
5 kg kasse med økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.
Svinenakke
kr 606,00 – kr 669,00 ink. MVA
Svinenakke av frilandsgris passer perfekt til koking i gryter og supper.
Lammelår
kr 660,00 – kr 820,00 ink. MVA
Lammelår er den mest kjøttfulle delen på lammet og tilberedes ofte i påsken med rosmarin og hvitløk. Lammelåret kan også benyttes i gryter. Våre lam har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc som gjør høgfjellslammet ekstra smakfult.
Vår matproduksjon skjer i henhold til mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjerlighet.
Lammet utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale.
Helstekt lammelår (10 porsjoner)
- 2,5 kg lammelår
- 2 ts salt
- 1 ts pepper
- 3 båter hvitløk
- 4 stilker frisk rosmarin
- 3 dl vann
- 6 gulerøtter
- 3 løk
- litt meierismør
Start med å gni lammelåret inn med salt og pepper. Del hvitløk i skiver, stikk lommer i steika med en kniv og stikk nedi hvitløk skivene. Finhakk rosmarin og dryss over lammelåret.
Legg lammelåret i en langpanne og hell i vannet. Legg de oppskårede grønnsakene rundt steika sammen med litt meierismør. Krydre med salt og pepper.
Stek lammelåret på 125 ºC og bruk gjerne steketermometer. Normal steketid for 2,5 kilo lammelår er ca. 3 timer.
– 65 °C er steken medium stekt
– 70 °C er steken medium pluss stekt
– 75 °C er steken gjennomstekt
Etter lammelåret er ferdig stekt, lar du den hvile i 15 minutter under aluminiumsfolie for å få det beste resultatet.
Serveres med poteter, grønnsaker og sjysaus.
Lam tapasboller m/chilli
kr 64,00 – kr 96,00 ink. MVA
Lamme tapasboller med chilli er gode kjøttfyldige og godt krydrede tapasboller som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.
Lamme tapasbollene er vakuumpakket med 8 til 12 tapasboller i pakken og veier ca 200 til 300 gram. Lamme tapasbollene inneholder lammekjøtt, potetmel, salt, chili, hvitløk. Tapasbollene er stekt i olje.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.
Bankekjøtt Anguskalv
kr 150,00 – kr 210,00 ink. MVA
Bankekjøttet er en muskel fra låret med mye rent kjøtt. Kjøttet er magert og helt benfritt.
Ytrefilet Lama
kr 280,00 – kr 630,00 ink. MVA
Ytrefilet Lama er jevnt tykk og godt egnet til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i biffer.
Hvitløksmarinert ytrefilet av lama med rotmos
1 lama ytrefilet
Marinade:
2 ss olivenolje
1 ts knust hvitløk
litt fersk rosmarin
pepper
salt
Bland sammen alle ingredienser og smør på begge sider av filetene og la den ligge en times tid. Stek fileten i panne ca. 2,5 min på hver side, la den hvile og skjær i tynne skiver.
Rotmos:
1 sellerirot
1 persillerot
4 sommergulerøtter – forskjellige farger. Ikke rød.
1,5 dl melk – du kan eventuelt bruke litt grønnsakskraft
salt
pepper
kruspersille
Skjær rotgrønnsakene i biter og kok dem møre. Det tar ca. 10 min. Mos med stavmikser, ha i melk eller kraft og smak til med salt, pepper og frisk kruspersille. Serveres med grønn salat og tyttebær.
Kvernet kjøtt Anguskalv
kr 110,00 ink. MVA
Kvernet kjøtt av grassfôra anguskalv uten tilsatt salt og vann. Praktisk flat, vakuumert kjøttdeigpakke på ca 500 gram.
Medisterpølser av frilandsgris
kr 115,00 ink. MVA
Medisterpølse av frilandsgris fra Søre Brøstrud gård i Uvdal. Det er 2 pølser i pakken på ca 450g.
Pølsen inneholder kjøtt og spekk fra frilandsgris, potetmel, salt, pepper, ingefær og muskat.
Flatbiff Anguskalv
kr 156,00 – kr 273,00 ink. MVA
Flatbiff er magert kalvekjøtt som egner seg til stek, roastbiff, biff, sauteer og finere gryteretter.
Økologisk kvernet kalvekjøtt
kr 115,00 ink. MVA
Økologisk kvernet kalvekjøtt pakket i praktiske vakuumpakker på ca 500 gram.
Koteletter av frilandsgris
kr 243,00 – kr 270,00 ink. MVA
Fire svinekoteletter med ytrefilet og bein fra frilandsgris. Stek eller grill de med ditt favoritt krydder til et utsøkt måltid.
Kraftbein av økologisk kalv
kr 230,00 – kr 242,00 ink. MVA
Margbein fra økologisk kalv, gir nydelig kraft til supper og sauser.
Entrecôte Lama
kr 280,00 – kr 630,00 ink. MVA
Entrecôte Lama er mørt med fin fettfordeling – saftig og velsmakende, helstekes eller grilles.
Rundbiff Anguskalv
kr 390,00 – kr 429,00 ink. MVA
Rundbiff/-stek er magert kjøtt som er godt egnet til gryteretter, supper, stek eller roastbiff.
Lam tapasboller
kr 64,00 – kr 96,00 ink. MVA
Lamme tapasboller er gode kjøttfyldige og godt krydrede tapasboller som egner seg godt på grillen eller på stekepannen.
Lamme tapasbollene er vakuumpakket med 8 til 12 tapasboller i pakken og veier ca 200 til 300 gram. Lamme tapasbollene inneholder lammekjøtt, vann, potetmel, salt, gul løk, hvitløk, oregano, spisskummin, persille og pepper. Tapasbollene er stekt i olje.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, grass, vier og bær.
Tapasboller med chili
kr 64,00 – kr 96,00 ink. MVA
Tapasboller med chili fra Søre Brøstrud gård er vakuumpakket med mellom 8-12 tapasboller i hver pakke. Tapasbollene inneholder kjøtt av storfe og frilandsgris, spekk, potetmel, vann, salt, sort pepper og chili.
Kvernet kjøtt Angus – 5 kg
kr 1.100,00 kr 900,00 ink. MVA
- Kvernet kjøtt av gressforet anguskalv uten tilsatt salt og vann.
Praktisk flate, vakuumerte kjøttdeigpakker på ca 500 gram, i en 5 kg kasse.
Lammeribbe
kr 250,00 – kr 325,00 ink. MVA
Lammeribben er en benholdig del av lammesiden som er fantastisk å steke på grillen eller i ovnen. Lag en deilig marinade og smør på før steking, marinade med sennep, hvitløk, rosmarin, olje, salt og pepper anbefales.
Uvdalslammet har beitet i Geitvassdalen på Hardangervidda, hvor beitet består av fjellrapp, gras, vier og bær.
Mørbrad Anguskalv
kr 156,00 – kr 364,00 ink. MVA
Mørbrad er mørt og magert kjøtt, godt egnet til biff, roastbiff, kalvestek, finere gryteretter mm.
Lårtunge Anguskalv
kr 200,00 ink. MVA
Lårtunge er en stor muskel med mye rent kjøtt. Passer til kokekjøtt ellers fint å salte og speke.