Gratis levering mellom Uvdal og Oslo i hele 2024

  1. Hjem
  2. Produkter
  3. Hardangervidda Opplevelser
  4. Fjellørret
  5. Rakfisk av fjellørret

Rakfisk av fjellørret

Rakfisken er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet, fisket med garn fra våre fjellvann. Hardangervidda Opplevelser legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare. Vi kan tilby deg rakfisk av villfisk fra Nord-Europas største høyfjellsplatå – Hardangervidda Nasjonalpark.

Fisking, sløying, tilbereding og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.

Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet. 

Rakfisken er ferdig tilberedt i midten av november.

Fisken utleveres på Presterud Gård, Uvdalsvegen 639, 3632 Uvdal Spikketrå Gård, Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal eller annet sted etter avtale. 

 

Rakfisk med kling (4 personer)

  • 1000 gram rakfisk (250 gram rakfisk pr. person)
  • Seterrømme
  • Kling
  • Løk

Start med å filletere fisken slik at den er bein og skinnfri. Skjær strimler med rakfisk i en fingerbreddes størrelse. Legg et par rakfisk strimler på klingen sammen med litt finhakket løk og en dæsj rømme. Rull sammen klingen og du har en flott forrett til hverdag eller til festlige lag.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.