fbpx
  1. Hjem
  2. Produkter
  3. Ytrefilet Lama per kg

Ytrefilet Lama per kg

Ytrefilet Lama er jevnt tykk og godt egnet til helsteking i ovn eller på grill, eller skåret i biffer.

Hvitløksmarinert ytrefilet av lama med rotmos
1 lama ytrefilet

Marinade:
2 ss olivenolje
1 ts knust hvitløk
litt fersk rosmarin
pepper
salt

Bland sammen alle ingredienser og smør på begge sider av filetene og la den ligge en times tid. Stek fileten i panne ca. 2,5 min på hver side, la den hvile og skjær i tynne skiver.

Rotmos:
1 sellerirot
1 persillerot
4 sommergulerøtter – forskjellige farger. Ikke rød.
1,5 dl melk – du kan eventuelt bruke litt grønnsakskraft
salt
pepper
kruspersille

Skjær rotgrønnsakene i biter og kok dem møre. Det tar ca. 10 min. Mos med stavmikser, ha i melk eller kraft og smak til med salt, pepper og frisk kruspersille. Serveres med grønn salat og tyttebær.

kr 700,00 ink. MVA

Kun 2 på lager

Flere produkter

Du liker kanskje også…

Nord Sønstebø

Indrefilet Lama per kg

kr 750,00 ink. MVA

Nord Sønstebø

Entrecôte Lama per kg

kr 700,00 ink. MVA

Nord Sønstebø

Mørbrad Lama per kg

kr 700,00 ink. MVA

Pust den friske fjelluften, ta del i gårdsdriften og opplev dalen vår på sitt aller vakreste.

Book opplevelser Book overnatting
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.