1. Hjem
  2. Overnatting
  3. Overnatting på Dakaseth i Søre Teigen

SETRA VÅR DAKKESETH

Seterbua på Dakkeseth er en sånn hytte der du kan nyte livet og gjøre absolutt ingenting, -eller du kan bruke dagene på fisking, feriering, turer i skog og fjell. Om kvelden kan du drømme deg bort mens du steker epler på bålet i peisen, eller du er ute og teller stjerner.

Dakkeseth

Det er sengeplass til 8 hvis fire av dere deler et par brede madrasser på hemsen. Gasskomfyr og kjøleskap er det mest moderne i hytta. Videre kan vi reklamere med utedo og vann i bekken, vedfyring og stearinlys.
Dyner og puter er det i sengene. Sengetøy må dere ordne med selv.Vi ønsker hunder hjertelig velkommen, men hold dem i bånd. Det går storfe på beite i området.I juli og august beiter det to fjordinger på setra. Dette er to godt voksne, fornuftige hester. Elsker klapp og oppmerksomhet. Mulighet for ridning/kjøring ved interesse. Her er det ikke telefondekning eller 3-4 eller 5G i hytta. Man må gå noen hundre meter opp i skogen for å få telefondekning.
Det er flere fiskevann i området. Også et par rett ved hytta (Fiskekort). Resten av vannene ligger innover Vergjedalen og området mot Eggedal. Bilvei et godt stykke innover. Bomnøkkel kan lånes. Fine turmuligheter, gode moltemyrer, mulighet for å låne båt.Det er bilvei helt frem til hytta. Et kvarters kjøring på grusvei (bomavgift) fra gården.
Kr. 1300,- pr døgn for leie. Ta kontakt direkte på telefon eller mail ved interesse av å leie Dakkeseth.
Anne Beate:
abrteigen@hotmail.com Telefon 91 38 28 08

Til bookingskjema

Gården Søre Teigen

“Velkommen til Søre Teigen gård. Gården ligger sånn passelig opp i dalsiden, vestvendt med kveldssol og flott utsikt over Norefjorden, Eidsfjell og fjellene rundt.”

Bli kjent med Anne Beate og Ole Petter
Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509 Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal