1. Hjem
  2. Rakfisk med kling

Rakfisk med kling

Uvdalsbonden
Hardangervidda Opplevelser legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare.
Forberedelser30 minutter
Total tid30 minutter
rett Appetizer
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 1000 g Rakfisk 250 g rakfisk pr. person
  • 1 beger Seterrømme
  • 2 pk Kling
  • 1 stk Løk

Slik gjør du
 

  • Start med å filletere fisken slik at den er bein og skinnfri.
  • Skjær strimler med rakfisk i en fingerbreddes størrelse. Legg et par rakfisk strimler på klingen sammen med litt finhakket løk og en dæsj rømme.
  • Rull sammen klingen og du har en flott forrett til hverdag eller til festlige lag.
  1. Hjem
  2. Rakfisk med kling

Rakfisk med kling

Uvdalsbonden
Hardangervidda Opplevelser legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare.
Forberedelser30 minutter
Total tid30 minutter
rett Appetizer
porsjoner 4

Ingredienser
  

  • 1000 g Rakfisk 250 g rakfisk pr. person
  • 1 beger Seterrømme
  • 2 pk Kling
  • 1 stk Løk

Slik gjør du
 

  • Start med å filletere fisken slik at den er bein og skinnfri.
  • Skjær strimler med rakfisk i en fingerbreddes størrelse. Legg et par rakfisk strimler på klingen sammen med litt finhakket løk og en dæsj rømme.
  • Rull sammen klingen og du har en flott forrett til hverdag eller til festlige lag.
Se flere oppskrifter
Uvdalsbonden AS | Org.nr: 924 913 509 Kyllesdalsvegen 30, 3632 Uvdal